Szülők, ti hogyan veszitek rá a kisgyereketeket fürödni?
Kérdező, itt baj van.
Pszichiáter, azonnal.
Ez nagyon sok pszichés probléma tünete lehet.
Nincs itt semmi pszichés probléma. A kérdező leírta, hogy ha nem akar, nem fürdik. Ráhagyják. Kitartó hisztivel eléri, amit akar, az egész család fél egy taknyos gyerektől.
Gondolom enni is csak azt kap, amit akar, különben ordít. Ezért 70 kg.
Szeptemberig nem fog zuhanyozni. Aztán első nap a családra hívja a tanár a családgondozót, hogy a gyerek elhanyagolt, életveszélyesen kövér, és a szülők nem hajlandóak tenni ellene semmit.
Én simán mondom az enyémnek, hogy ha nem fürdik, nem fekhet be az ágyba, mert koszosan ilyet ugye nem teszünk, és másnap tiszta ruhát sem kap, mert azt csak akkor tudja felhúzni, ha ő is tiszta.
Szerintem pusztán csak kelljen ugyanazt a ruhát (bugyit is) hordania pár napig, mindjárt rájönne, hogy jó tisztának lenni.
Mondjuk nálunk nem opció a fürdés. A fenti fenyegetés általában beválik, évente 1-2x engedem, hogy ne fürödjön (8 éves fiú), de általában olyankor, amikor egész nap a lakásban lébecolunk, vagy ha esetleg beteg és úgyis ágyban volt egész nap.
Te a gyíkon éled az életed, hogy ennyire vágod az anonim kérdezők kérdéseit is egy év távlatából?
A tévedésed vagy ez előző magyarázatának a lehetőségét meg sem említem.
Nem olvastam vegig a korabbi valaszokat.
De hasonlo helyzetben mennek vele orvoshoz szellemi fogyatekos a testvered csak kerdes milyen szinten? Vagy mi okbol? Ilyen idosen pszichiater nem fog tudni diagnozist mondani, ha szimplan cska psziches betegsege van, de ha ahogy irtad tulsulyos is, lehet valami genetikai defekt, aminek egyik tunete ez az agresszio es fobiak, masik a tulsuly.
Hormonalis is kehet hormonilyen olyan eltolodasok is okoznak agressziot.
A hogy vennem ra? Amig nem zuhanyzik le, addig nem kap enni, nem johet ki a szobajabol, nincs teve, telefon, szamitogep edesseg nasi.
Fogyas setaljatok vele rengeteget es szenhidrat szegeny dieta sok zoldseg gyumolxs (banant ne!) csak hat nektek is ugyanazt kellene enne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!