Ciki ha 8éves lányomnak fehér nyári ruhájában látszik a bugyija utcán?
8 éves nem kiskamasz és nem ciki, ha a fehér bugyi átlátszik a fehér ruhán.
Nem kell neki ezért még lézervágott nude alsókra beruházni, de azért az szerencsés, ha nem a legmintásabbat kapja aznap.
Probalj testszinu bugyit raadni, az nek szokott atlatszani a feheren. A feher fehernemu atlatszik, az mar csak ilyen, a szines pedig meg jobban.
Ha meg a tesztsuinu is atut, akkor minden bizonnyal tulsagosan vekony anyagu a ruha es attetszo, en 8 eves kislanyra mar felnek raadni. Nem is ertem, hogy attetszo anyagbol hogy keszulhet gyerekruha.
A gyerek is ember es nem kell csak azert attetszo ruhaban, fehernemut villantva az utcan jarnia masok elott, mert gyerek.
Nekem a kisebbik fiam 8 eves es ot sem kuldenem ki olyan nadragban, amin at latszik a boxeralsoja.
Szerintem izlestelen felnotten is, gyereken is es sokszor tenyleg csak annyin mulik, hogy mas szinu fehernemut kellene valasztani. Ez miert olyan nehez?
Amugy ez a korosztaly mar eszreveszi a masikon az ilyesmit, es bizony elofordulhat, hogy kicikizik miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!