Masnak is van olyan 5 ev koruli gyereke, aki annyire igenyli a szulo jelenletet, tarsasagat, allando foglalkozasat, hogy azzal szinte "megfojtja" a szulot?
Igen,nekem is és az oviban is több szülöt ismerek.
Miért?
Én is egyetértek a kettes válaszolóval.
Furcsa irányt vette a gyereknevelés egy ideje... bár nevelésnek nem igen nevezném.
Tisztelet a kivételeknek! Mert szerencsére belőlük is akad bőven.
1. Válaszolo vagyok: 3 gyerekünk van ö a legidősebb. Matrica az elsö naptol,hogy megszületett. Hordoztam mert igényelte. Hagyom leválni,okos,ügyes,jól nevelt,tud unatkozni is, DE ő az aki igényli a testközelséget,katasztrofa az alvása a másik kettő szépen alszik ő nem,neki tuti átkell jönni éjszaka.
Mindig figyel,olyan mint egy szivacs..semmt nem lehet eötte mondani ami nem tartozik rá,folyton fülel még álmában is.
Egyszerűen csak mindenhol,mindenkor ott van.
:)
Néha fojtogato érzés, de ez nem jelenti,hogy nincs nevelve.. ilyen tipus, a másik két gyerekünk nem ilyen pedig egyformán neveljük őket..
Amugy viszont,hihetetlen szociális érzéke vsn, a gondoskodás kimagaslo nála..
Ma pl megvágtam az ujjam,azt hittem belehal a gyerek... annyira szeret minket,annyira a világ közepe vagyunk neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!