Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van az, hogy engem...

Miért van az, hogy engem minden gyerek szeret?

Figyelt kérdés

(Lehet rossz kategóriát választottam)

Az a helyzet, hogy pár hónapos babán keresztül a 10 évesekig mindig kijöttek velem a gyerekek. Vendégségben is, mikor találkozok félős, szégyenlős gyerekkel hamarabb kezd el velem barátkozni, mint a család többi tagjával. Pedig ott a húgom, korban közelebb áll hozzá és sokkal élénkebb, barátságosabb mint én.

Nem tudom miért van ez, nem is kedvelem annyira a gyerekeket egyébként.

2018. júl. 9. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

Örülj neki, lehet, hogy ez a végzeted. XD

De most komolyan, biztos hallottad, hogy a gyerekeknek jó megérzéseik vannak. Ez nem hókuszpókusz, csak ők még jobban hallgatnak az ösztöneikre, őszintébbek, akárcsak az állatok (nem bántásból írom), és megérzik azt, hogy kinél vannak biztonságban, kiben bízhatnak meg.

Neked van egy kisugárzásod, és habár nem annyira kedveled őket tudatilag (sírnak, csak a baj van velük), lehet hogy tudat alatt szereted őket, mert még önzetlenek, őszinték (minél kisebb, annál...) és ezt te nem is tudod magadról, de ők érzik.

2018. júl. 9. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

Legalább téged nem találnak meg a felnőttek IS.. :D

Rólam mondták hogy olyan kellemes kisugárzásom van, hogy mindenki odajön hozzám, még felnőttek is. Hát ez van, pedig nagyon visszafogott, szégyenlős vagyok.

2018. júl. 9. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Mert visszafogott és csendes típus vagy, érzik rajtad a bizonytalanságot. A gyerekek jobban egymásratalálnak az ilyen emberekkel, a legtöbb tanár is ilyen, csak gyerekek között tud érvényesülni.

Szerintem ez azért lehet, mert anno a kölykök zsákmánynak számítottak, ezért a hangos, erőszakosabb, nyomulós jellemet kerülik, veszélynek tekintik. Egy szintén szégyenlős csendes embert magukközétartozóbbnak éreznek. Én is nyitottabb vagyok, ha látom, hogy a másik is szorong.

2018. júl. 9. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem tudom egyêbként, hogy mi a francot lehet lepontozni rajtuk, de tőlem kaptatok zöld kezet.
2018. júl. 10. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!