Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek baj ha 6 éves...

Szerintetek baj ha 6 éves fiam még nem tud cipőt kötni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 07:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akik szerint én mint szülő lusta vagyok megtanítani azokhoz szólnék.jelenleg tépőzáras a cipője!de!!volt már fűzős.próbáltuk is neki tanítani én is és az apja is.de sajnos nem sikerül neki és elkezd sìrni és feladja.
2018. júl. 7. 12:59
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
Én se tudtam 6 évesen. Arra nem emlékszem, hogy oldottam meg iskolában, tornaórára átöltözésnél, se arra, pontosan mikor tanultam meg. Azt tudom, hogy 8-9 évesen, ha be is kötöttem, az utcán mindig kioldódott.
2018. júl. 7. 17:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz egy kartont, szúrsz rá lyukakat, fűzöl bele. Madzagot, és tanulhatja nagyban. Könnyebb, mint egy kicsi cipőn gyakorolni
2018. júl. 7. 20:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én mennyit szenvedtem, mire sikerült megtanulnom. Egyszer megelégelték, hogy 6-7 éves létemre még mindig nem tudok cipőfűzőt kötni, és leültek velem. Megmutatták. Próbáltam. Nem ment, nem ment! Aztán egyszercsak sikerült. Nem ciki
2018. júl. 8. 01:15
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

7,5 éves fiam nem tud masnit kötni. Az osztályfőnöke "házi feladatnak" adta, hogy a nyáron tanulja meg. Hiába próbálkozom, hiába mutatom, lerajzoltam, játékot csináltam belőle, stb, nem megy. Ha megpróbálja és nem sikerül, csak felhúzza magát rajta.

Próbálkozunk, de sajnos esélyes, hogy a második évet is úgy kezdjük majd, hogy az osztályfőnökre marad a tornacipő megkötése :/

2018. júl. 9. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Ne maradjon az osztályfőnökre, utolsó. Ha nem tud masnit kötni, vegyél neki tepozaras cipőt
2018. júl. 9. 10:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Aspergeres vagyok. 9 evesen tanultam mrg. Addig hiaba probalkoztak anyuek. Vegul egy osztalytarsam lepesrol lepesre megtanitott. En kertem meg mert elso osztaly ota cikiztek. Rajtam kivul mindenkinek ment mar akkor is :( utolag nem emlekszem mit nem ertettem rajta.
2018. júl. 9. 10:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ne maradjon az osztályfőnökre, utolsó. Ha nem tud masnit kötni, vegyél neki tepozaras cipőt"

Tépőzáras cipőt hord, de az ofő tornára fűzőset kér mindenkitől. Mivel 11-kor nem tudok elszaladni megkötni a cipőjét, neki meg nem megy, így a tanárra marad.

2018. júl. 9. 10:22
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem baj. Én 15 éve voltam ennyi de elsőbe már az osztályba csak 1-2 olyan ember volt aki nem tudta bekötni. Nálunk már középsőbe szinte mindenki megtanulta.
2018. júl. 9. 10:41
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem baj, függ attól is, hogy milyen gyorsan tanul új dolgokat, mennyire figyelmes, emiatt változó gyerekenként, mert nem egyformák

Én például már 4 évesen megtanultam az egyik ovis társamtól, mert érdekelt, hogy miként csinálja és szerettem volna én is 'menő' lenni azzal, hogy én is tudom ezt😅

2018. júl. 12. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!