Nyári estéken mikor mentek be az udvarról 2év körüli kisgyereketekkel? Mikor van a vacsi, fürdés, alvás?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 20:40
1/11 anonim válasza:
6 körül jövünk be, utánna evés, 7-kor fürcsi, 8-kor alvás. Tavaly se változtattam ezen és az idő engem igazolt télen nem kellett kinlódni azzal, hogy még 10 óra körül fel van. Én nem vagyok híve a késői fektetésnek. És ősztől bölcsibe megy akkor ez a alvás pont jó lesz mert így fél hétkor kell reggel és nem kellesz átszoktatni korábbi ébredéshez.
2/11 anonim válasza:
Mi 20-kor jövünk be, vacsi, fürdés, mese 21-kor már ágyban is vannak a nagyobb tesójával együtt. Jóidőben egész nap kinnt vagyunk, kertészkedünk a jó levegőn, el is fárad rendesen és jól is alszik.
3/11 anonim válasza:
7 körül jövünk be.vacsi fürdés utána alvás.állatlában már kilenckor alszik.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,még várok:-)
Mi 7óra körül jövünk be,de nekünk a fürdés az első,mert tiszta homok a kis drágám.Utána vacsi,majd fél 9-kor megyünk aludni.
2010. jún. 17. 21:42
5/11 anonim válasza:
7-8 között jövünk fel. akkor vacsi, aztán fürdés, babatej, fél 10 körül alszik el. érdekes, mert télen 8-kor ágyba dugom:)
6/11 anonim válasza:
szia.Ugyanakkor mint télen.max egy fél óra csúszás lehet a vacsiban fürdésben,de a lefekvés akkor 8 negyed 9 körül van.én sem vagyok híve az jo idő miatti kitolásnak aztán meg télen vissza szoktatni.olyan fáradtak már igy is estére hogy világos ide vagy oda,úgy elalszik mint akit lecsaptak.
7/11 anonim válasza:
Mi 8kor jövünk be,fürdés vacsi,játék majd 9,9-30fele alvás:)
8/11 anonim válasza:
Nálunk mostanában feje tetejére állt a világ.9-kor jön be a kertből, 10-kor alszik el.
9/11 anonim válasza:
Mi olyan fél 8 körül jövünk be, 8 körül kádban vannak és legkésöbb 9-kor ágyban.
10/11 anonim válasza:
Mi a vacsit ilyenkor kint ejtjük meg mindannyian, 6, fél 7 körül, aztán fél 8-kor egyenesen kádba, 8kor már mese, aztán alvás. Más kérdés, hogy 9-ig nem alszanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!