Apák, Ti melyik vécébe mentek be a kislányotokkal?
Ha plázában, étteremben pisilni kell menni a kislányotokkal, akkor a férfi vagy a női wc-be mentek be vele? Én mindig csak egyszer használatos papírbilire ültetem rá, a férfi wc-be mentem be vele, és gyorsan elintéztük a kisdolgot valahol az előtérben. Persze ha van baba-mama szoba, akkor inkább oda megyünk be;).
Múltkoriban is így jártunk, de az ismerősöm megkérdezte, hogy miért nem a nőibe megyünk? Eddig fel sem merült bennem, de lehet benne valami... Ti hova mentek? :)
Ha van ra lehetőség a mozgássérült WC -t is jó lehetőségnek tartom.
A kisfiunk meg pelenkás és sok helyen a pelenkazo a női WC-Ben van. A férjem beviszi pelenkazni, de előtte beszól, hogy beviszi a babát pelenkazni. Meg sose szolta meg senki, inkább örülnek, hogy ő is pont úgy kiveszi a részét
Az az igazság, hogy plázában sokszor koszosabb a női mosdó... a magukat igényesnek valló csinibabák sokkal igénytelenebbek, mint hinnéd.
Alapvetően én azt mondom emiatt, vidd oda, amelyik tisztább.
Ettől eltekintve (tételezzük fel a kultúrát) mozgássérült wc vagy pelenkázó, sok helyen szerencsére már van kisgyerekes wc is. Ahol nincs, inkább női, ott általában tágasabbak a fülkék (pakolni kell valahova a sok cókmókot, ugye :-D), és nem láthat a kislány kivillanó húsboltot akarva-akaratlanul. Ha szólsz, hogy bocsánat, kislánnyal jönnél be, szerintem senki nem fog egy rossz szót sem szólni.
Férfibe...
Úgyis lát elég "pélót", ugyanis én hordom kéthetente úszásra, ahol ALAP, hogy velem jön az öltözőbe, mert egyedül nem képes még normálisan átöltözni, meg elpakolni.
35 Ffi
Igaz, én nem vagyok apa, de van egy barátom, aki a női mosdóba szokta vinni a kislányát. De ha van mozgássérült, vagy családi wc, akkor oda.
Most eszembe jutott amúgy az, hogy ez a barátom, mikor 14-15 évesek voltunk, bement a női mosdóba a kishúgával... Hát elég furcsán néztek az emberek. :D
Mindenesetre, ha lesz lányom, én is a nőibe viszem inkább. De talán még akkor is ha fiam lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!