Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnél 8 éves gyereket szilves...

Vinnél 8 éves gyereket szilveszteri bálba?

Figyelt kérdés
Ismerősöm minden áron hozni akarja a 8 éves lányát szilveszteri bálba,négyen mennénk.
2018. jún. 22. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy. Egy 8 éves gyereknek aludnia kéne otthon nem bálba menni..
2018. jún. 22. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

junius van🤣

egyebkent meg nem, nem vinnek.

2018. jún. 22. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Beengednek egyáltalán kicsiket egy rendes helyre, egy ilyen alkalomra?
2018. jún. 22. 19:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom,június van, de ma előjött a téma,síelni mennénk,utána bálba
2018. jún. 22. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Nemcsak hogy elvinném oda, de még haza is hoznám.
2018. jún. 22. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Engem vittek minden olyan szilveszteri buliba, ahol lehetett menni valahová aludni, mikor elunom. Öt éves koromtól vannak emlékeim. Nem haltam bele sose, élveztem.

Hogy vinném-e, attól függ, mikor jövünk haza, a gyerek meddig tud fentmaradni, szereti-e egyáltalán az ilyen helyeket, stb.

2018. jún. 22. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyke vagyok, voltam szüleimmel ilyen helyeken, kisebb koromban is. Kb 3-4 voltam, mikor mindkét nagymamámmal mentünk szilveszterkor Hajdúszoboszlóra. Több napot töltöttünk ott, fürödtünk, kirándultunk, mamákkal aludtam egy szobában. Nem tudom, mi a probléma egy ilyen bállal, nem arról van szó, hogy minden második ember részeg, nem is kell reggelig fennmaradni. Síelni is voltunk egyszer szilveszterkor barátokkal, én akkor 10 éves voltam, a legkisebb lány 6. Egyébként miért kéne egy 8 évesnek szilveszterkor aludnia? Egy ilyen nap van az évben, mióta tudom, mit jelent, mindig megvártam az éjfélt, másnap meg aludtam sokáig. Persze, ha nincs más gyerek, akkor lehet, hogy unatkozni fog.
2018. jún. 22. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Én vittem a mostani szilveszterre a 2 gyerekemet. (2017/2018) 5 és 7 évesek. Délután direkt altattam őket, hogy este minnél tovább -bírják, ne legyenek nyűgösek. (Nekünk nincs senkink aki vigyázzon rájuk, így a legtöbbször visszük mindenhová magunkkal őket. Ha ezt nem tennénk meg, akkor állandóan csak otthon ülnénk. Persze más buliba nem megyünk de egy esküvő egy szilveszter simán belefér szerintem.) Szóval élvezték nagyon a bulit. Több gyerek is volt ott. 9kor mentünk, éjjel 2kor jöttünk haza. Mi már jobban ki voltunk dőlve mint ők. 😀
2018. jún. 22. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Vittem a lányom de oda sok más gyerkőc is jött.Viszont anyukám éjfél után elvitte haza.

Olyan helyre nem vinném ahol nincs gyerek

.

Az meg, hogy aludnia kell...egy évbe egy napot mi van ha nem alszik?

2018. jún. 22. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Látom, megjelentek ugyanazok a lelkes lepontozók, akik múltkor az esküvőkről akarták kitiltani az összes gyereket. Nem értem, miért probléma, ha valaki elviszi a gyerekét szilveszteri bálba. Főleg szállodákban, síelős helyeken kifejezetten gyerekbarátok ezek, ha mégse, akkor meg jeleznék a szervezők, hogy gyerek nem mehet.
2018. jún. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!