Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most, hogy hűvösebb az éjjel...

Most, hogy hűvösebb az éjjel nyitva hagyjátok így is az ablakot?

Figyelt kérdés

2,5 évesem kb. 2-3 méterre alszik az ablaktól.

Már 3 napja lázas, de nincs más baja, még orvos se talált semmit.Igaz ma már csak kis hőemelkedése van.

Nem tudom,most is nyitva merjem-e hagyni az ablakot.

Ti hogy csináljátok?

/panel, 3emelet 25 fok van/

2010. jún. 16. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nyitva hagyom neki,és amikor én fekszek le (órákkal késöbb)akkor becsukom,mert hajnalban hüvös van,és ha lerúgja a takaróját nehogy megfázzon.
2010. jún. 16. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nyitva hagyom, 22 hós. Annyi változik ilyenkor a kánikulához képest, hogy nem ujjatlan és rövidnadrágos pizsiben, hanem bodyban és pizsamanadrágban altatom.
2010. jún. 16. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is nyitva hagyom. Ma már nem bodyt adtam rá éjjelre, hanem flanel pizsamát. A takaró már most sincs rajta :))) 21 hónapos és utálja a meleget :)
2010. jún. 16. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nyitva hagyom, de a redőnyt lehúzom úgy, hogy csak pár csík látszódik. Szintén panel, 26 fok.
2010. jún. 16. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ablak mellet van a kiságy, bukón van nyitva, de le van húzva a redőny, a feléig lyukacsosra. 5 hónapos a babám. Második emeleti panel. Ha nincs nyitva az ablak, áll a levegő idebent. Most a nagy melegekben úgy átmelegedtek a falak, hogy még mindig meleg van idebent.
2010. jún. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!