26 hónapossal éhgyomri vérvételen, uh-n volt valaki?
A háziorvos egy öreg néni,beoltani is alig merte a lányomat. Hagyjuk. Az ambuláns lapját nem tudja értelmezni :).
Nem teljes vérkép kellett most,hanem speckó vérvétel. Tudom,hogy tartalmazza,hidd el,nem vagyok buta egyáltalán. De 2-3 havonta veszik a vérét. Májusban 5 ampullát vettek le. Most meg elég volt 2. De a teljeshez lehet,hogy nem lett volna elég.
Most csak a vérzsírt elemezték(triglicerid,szérum cholesterin stb), meg talán laktát ammóniát.
Azért egy 2 éves gyereknek nem mindegy,hogy mennyi vért vesznek le.
Amúgy meg kíváncsi lennék,ha kérném az itthoni vérvételt,hogy néznének rám. :) Meg hogy vinném fel a laborba a vért? Úgyis mindig nekem kell felvinni.
Na mindegy,túl van beszélve. Én elhiszem,k hogy Budapesten máshogy van,de ez itt nem Budapest. Majd megyünk oda is kontrollra, ebben a hónapban a SOTE 1re. Ott legalább nem nekem kell a vérrel szaladgálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!