Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26 hónapossal éhgyomri vérvéte...

26 hónapossal éhgyomri vérvételen, uh-n volt valaki?

Figyelt kérdés
Múltkor utólag derült ki,hogy 2 éves gyereknek már éhgyomri uh van. Akkor krémtúró és kifli volt a reggelije. Azt mondták,hogy ehet előtte,de nem ilyesmit. Akkor mit lehet? 10-11 óra,mire bejutunk uh-ra,rosszabb esetben 12 után. Addig legyen éhen??
2018. jún. 4. 20:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na szóval itt máshogy mennek a dolgok. De túléltük. Igaz,a gyerek vérvétel előtt már ordított az éhségtől,de utána bepótolta. Sajnos neki speciális vérvétel kell, nem sima mezei :(.
2018. jún. 5. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
A "teljes verkep" tartalmazza azokat is amiket leirtal, legyszi ne legyel ilyen buta. Az haziorvos/gyerekorvos tokeletesen tisztaban van vele, h mit kell nezetnie majbetegseg eseten.
2018. jún. 5. 13:35
 13/13 A kérdező kommentje:

A háziorvos egy öreg néni,beoltani is alig merte a lányomat. Hagyjuk. Az ambuláns lapját nem tudja értelmezni :).

Nem teljes vérkép kellett most,hanem speckó vérvétel. Tudom,hogy tartalmazza,hidd el,nem vagyok buta egyáltalán. De 2-3 havonta veszik a vérét. Májusban 5 ampullát vettek le. Most meg elég volt 2. De a teljeshez lehet,hogy nem lett volna elég.

Most csak a vérzsírt elemezték(triglicerid,szérum cholesterin stb), meg talán laktát ammóniát.

Azért egy 2 éves gyereknek nem mindegy,hogy mennyi vért vesznek le.

Amúgy meg kíváncsi lennék,ha kérném az itthoni vérvételt,hogy néznének rám. :) Meg hogy vinném fel a laborba a vért? Úgyis mindig nekem kell felvinni.

Na mindegy,túl van beszélve. Én elhiszem,k hogy Budapesten máshogy van,de ez itt nem Budapest. Majd megyünk oda is kontrollra, ebben a hónapban a SOTE 1re. Ott legalább nem nekem kell a vérrel szaladgálni :)

2018. jún. 5. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!