Gyereketeknek van drágább játéka ami 20-30 ezer feletti árban van? Ami nem bicikli, roller vagy trambulin
Anyósod veszi? Ha nem , akkor nem értem mi köze van hozzá. Ezt mindenkinek magának kell tudni, van akinek 90 000 Ft meg sem kottyan, van akinek 90 000 Ft az kettő havi kaja pénz. Magatokhoz kell mérni magatokat, nem máshoz. Igaz én külföldön lakom így nem mondok árakat, de az én gyerekemnek nincsenek drága játékai, legtöbbet használtan veszem, igaz ő még kisebb. De ha lenne egy ilyen drága legóra pénzem, és tetszene a gyereknek , nem érdekel más mit mond biztos megvennem.
Van például egy barátnőm, három gyereke van , és karácsonyra mind a három saját elektromos kisautót kapott. Egy napig volt érdekes, azóta a kertben ázik.
20-as! Azért sajnálom a nagylányod, a tesó miatt nem kaphat olyan játékot, amit nagyon szeretne.
Két gyerekem van, nincs olyan, hogy a kisebb vagy éppen a nagyobb rongálása miatt a másik nem kap meg valamit, amire nagyon vágyik. Ki kell találni vmi megoldást, hogy hogyan vigyázhatnátok közösen a nagylány babaházára. Suliban játsszon vele, amikor addigra lassan ki is növik a lányok a babás játékokat?
Off volt, de hátha a 20-as anyuka átgondolja a dolgot.
Utolsó. Én is sajnálom, de nem tudom megoldani. Óriási ez a ház, ők egy szobában vannak, a mi szobánkban sem fér el egy ekkora babaház egyszerűen.
És igen, én unokahúgaim 8-10 évese is simán játszottak nagy örömmel ilyen világítós babaházzal, minden gond nélkül. Majd 8 évesen megkapja, akkor öcsi is 7 lesz. Ez van.
Ha előre tudom, hogy mi a helyzet, jobb ha előre látó vagyok.
Annyira nem tört össze a lányom, mint gondolod, megértette, hogy csak a sírás lenne, ha az öccse ráülne a házra egy óvatlan pillanatban pl.
Havonta 30 ezret rakunk félre, neki ebből lesz majd akkor a lego.
Amik vannak kisebb készletei nagyon eltud szöszmötölni játszani.
# megértem azt az anyukát aki a kistesó miatt nem veszi meg a baba házat. Ja itt van az unokatesója fiam is pakolja el a játékait mert mindent elront, eltör megrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!