Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ellenem hangolja teljesen a...

Ellenem hangolja teljesen a gyereket, mi lesz itt a nyáron?

Figyelt kérdés

Drága anyóspajti, ő hozza el a gyereket az oviból és kb 1 órát van vele amíg haza nem érek. Mikor hétvégén is vigyáz rá akkor teljes az agymosás. Teletömi csokival és közben nyomja neki az ívet. Olyan dolgokat mondd vissza a 3 éves gyerek amiről fogalma sincs mi. Csak hallja és mondja.

Hogy lehet egy ilyen szipirtyot lelőni!?

Július közepétől már anyukám is tud rá vigyázni szerencsére és akkor nem kell anyósra bízni, de úgyis jön minden nap :(

Ami most a legszebb, hogy volt a páromnak előttem egy menyasszonya és ha elviszi a gyereket őt is hívja mindig. Mondta a gyereknek, hogy hívja nyugodtan másik anyának... Meg, hogy lehet majd ő lesz az apa szerelme meg ilyenek. A férjemmel válófélben vagyunk amúgy.

Már lassan ott tartok, hogy inkább másodállást vállalok és felvesznek egy babyszittert erre az egy hónapra mert teljesen átmossam az agyát.

2018. máj. 31. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Én is a teljes kapcsolatmegszakítást javaslom, pofánvágással egybekötve..
2018. máj. 31. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Szoval 3 eves a gyerek es maris valofelben vagytok, egy olyan ferfival aki kvazi mar "elvalt" hiszen mennyasszonya volt, aki raadasul azota acsingozik utana? Es az anyja utal. Eleg cifra ez igy. Eleve bele sem hazasodtam volna egy ilyen helyzetbe.
2018. jún. 1. 09:07
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
én az első ilyennél kerestem volna barátot/szomszédot bármi más opciót csak őt ne. Magadra vess ha ilyen hülye vagy. Anno a szomszédok egymás gyerekeire vigyáztak egyik nap egyik másik nap másik, ki mikor ért rá. Ingyen van és megbízható ha már régóta barátok a szomszédok.
2018. jún. 1. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
amúgy simán feljelentheted ezért a mamát.
2018. jún. 1. 10:27
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

"Olcsó kislány" - NEM, FELKÉSZÜLT felnőttet keress, aki viszont 1000/óra alatt nem fogja vállalni.

Az "olcsó kislány" lesz az, akinek fogalma nincs, mit kell csinálni, ha félrenyel a gyereked, pl.

2018. jún. 1. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Na, ne, tudod, mekkora kárt tehet a TEgyerekedben még ez az egy hónap?

Kell, hogy legyen más megoldás. Ha anyósod nem érne rá, akkor is lenne valahogy.

Ilyen banyát...én egy percre se bíznám rá!

2018. jún. 1. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!