Milyen medencét vegyek 4 éves és 2 éves vízimádó fiamnak?
Figyelt kérdés
Tavaly felfújható volt kettő is de a cicánk is vízimádó és kilyukasztotta, minden nap fújkálhattam meg ragaszthattam, most meg már kölyök kutyánk is van. A gyerek merevfalút hogy lehet úgy felállítani hogy ne dőljön be a fala? 2 éve azzal próbálkoztunk de mindig összedőlt, a végén már annyira idegesített hogy kidobtam. Vagy a csővázasról vélemény, mennyire tartós? Kutya és macskabiztos kellene és olyan ami nem mély mert csak a gyerekek pancsolnának benne.2018. máj. 30. 13:33
1/8 anonim válasza:
Ilyennel próbálkoztatok, amit aztán kidobtál?
Mert ezt a víz nyomja ki, elvileg nem szabadna dőlnie semerre, ha már víz van benne.
Esetleg van még ez, ez csővázas és még kicsi, kimondottan gyerekeknek és kutya, macska biztos :)
Más nincs, mert vagy felfújhatós, vagy ez a kettő féle, amit átküldtem. Több lehetőséget én sem találtam.
2/8 anonim válasza:
Már egész nagy gyerekek voltunk amikor még ilyenünk volt és jó volt. (a merev falú amit az első mutatott)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen az elsővel próbálkoztam, nem sok sikerrel :( a másodikat néztem csak nem tudom mennyire tartós olyanunk még nem volt, a lényeg hogy legalább 1 nyarat kibírjon. A második nem túl kicsi?
2018. máj. 30. 14:28
4/8 anonim válasza:
A 2. link szerintem teljesen elég egy 2 és egy 4 éves gyereknek, de ott vannak leírva a méretei is.
De itt egy nagyobb:
Szerintem ezek eléggé tartósak, a leírásukban láthatod, hogy miből van és mekkora stb.
5/8 anonim válasza:
Mi ilyet használunk
Ha már nem pancsolnak kiöntöm a vizet es felállítom. A falnak döntve így nem piszkálják a kutyák.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megrendeltem a csővázasat, remélem kibírja a nyarat :)
2018. máj. 31. 08:16
7/8 anonim válasza:
Bar mar regebbi kerdes de azert leirom a mi tapasztalatunkat csovazassal kapcsolatban. Harmadik szezont viszi a 2x3 meteres, 60centi magassaggal. Hibatlanul birja. A vizszintes felallitas viszont fontos. Szoval tartos darab.
8/8 anonim válasza:
Gyari takaro viszont maximum egy szezont bir, de meg mindig ezt a legegyszerubb ratenni. Foliaval, ponyvaval viszont sokkal macerasabb a takargatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!