Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináltok, amikor igy...

Mit csináltok, amikor igy hisztizik a gyereketek nyilvanosan?

Figyelt kérdés
Elindultunk jatszohazba, elotte utba ejtve a szokasos drogeriat, boltot. Nagyon izgaga 21 hosom van, de igy meg sosem hisztizett nyilvanos helyen..tomegkozlekedesen, boltokban szinte sosem hisztizett,eddig mindig is szeretett emberek kozott lenni. De ma...az elkepzelheto legnagyobb jelenetet eloadta. Kicsavarta magat a kezembol, elfutott, levagta magat a foldre, mindent lerantott a boltban. Konyorogtem neki, rakiabaltam, semmi nem hasznalt. Hiszterikusan rohogott es verte magat a foldhoz. Nem birtam olbe venni mert az egesz testsulyaval csavarta magat kifele. Kezen fogva nem jott, ugyanugy levagta magat a padlora. Nehany nő elkezdett neki cukiskodni, mikozben nekem majd szetrobbant a fejem, persze ez csak olaj volt a tuzre, a gyerekem erre meg jobban produkalta magat. Masik nő beszolt, hogy engedhem "szegeny gyereket" hadd fusson..mondtam h eszemben sincsen elengedni egy idegen helyen ahol raadasul nem is lehet belatni a boltot a polcoktol. A gyerek meg csak hisztizett, tombolt a padlon, mar ugy voltam vele hogy oke akkor menjunk a kijarat fele de oda sem tudtam vonszolni...minel jobban kertem, szidtam, annal jobban rohogott...mar mindenki engem nezett, persze lekezeloen, " milyen anya az ilyen" kifejezessel...mar majdnem elbogtem magam. Vegul simerult nagy nehezen kivinni a gyereket, de sult a kepemrol a bor....mit csinaljak vele maskor? Mi a helyes megoldas?
2018. máj. 25. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Én pont azt amit Te! Nálunk a figyelemelterelés sem segít. Ha tényleg nem lehet vele semmire menni, nagy nehezen felkapom és irány haza. Persze közben rúg, mar, harap, tépi a hajam. 22 hós ördögi kisfiú
2018. máj. 25. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

11es vagyok

Az enyém 12 kg. Nem a súlyával van a baj. Hanem, hogy elengedi magát valahogy és képtelenség felvenni. Max úgy lehetne ilyenkor, mint egy kisbabát felvenni (alányúlni).

2018. máj. 25. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha már elindult a hiszti, akkor rövidre kell zárni a bevásárlást, minél előbb kimenni, megnyugtatni. Te is ezt tetted.

A jövőre nézve inkább arra törekedj, hogy megelőzd az ilyen szitukat. Pl. előre megbeszéled vele, hogy mi várható, mit fogtok csinálni. Valahogy hogy megértse, hogy az kb mennyi idő. És legyen nálad általában valami amivel lefoglalja magát, hogy ha közben mégis unja, akkor azt a kezébe tudd adni, így ha azt látod hamarosan indul a dolog, még csírájában el tudod kapni. Pl. egy plüss állat vagy akármi, amit szeret.

A harmadik tanácsom, hogy sose érdekeljen mit szólnak mások. A gyerek valószínűleg azt is érezte rajtad, hogy benned van a feszkó. Törekedj arra, hogy mindig nyugodt maradj, és ne csak úgy csinálj, hanem legyél is az. Irtó nehéz. De nem lehet úgy élni, hogy mindenkinek tetsszen, éljetek úgy ahogy nektek jól esik. Ha ezt el tudod fogadni, akkor nyugodt tudsz maradni.

2018. máj. 27. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Otthagyom, produkálja magát.

De mikor hiszti közben szándékosan ledöntött egy fél polcot, akkor bizony kapott az arcába egy adag vizet. Igen, ott a boltban, pont leszartam, ki mit szól.

Érdekes, egyből nyugi lett, meg döbbenés a hideg miatt.

2018. máj. 27. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nekem nagyon izgága gyerekem lesz, póráz nélkül (gyerekhám inkább) biztos, hogy nem megyek vele sehova, de bevásárolni tuti, hogy csak úgy viszem majd. Így, ha hisztizik is, legalább szorosan mellettem marad, ha le is fekszik a padlóra, semmi gond, majd várok, amíg abbahagyja.
2018. jún. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!