Mondanátok jó és megbízható naptejet 3 évesnek? Ami nincs tele káros összetevővel?
Patika : La Roshe, Uriage, Bioderma
Semmi drogériás vacak, azok mind kémiai napvédők (= vegyszer )
1-es, a felsoroltak is kémiai fényvédők. Nézz utána! :)
ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS SPF 50+ NAPTEJ egy jó termék, a lehetőségekhez képest. Csökkentett kémiai fényvédő tartalma van, és parabenmentes. Mindemellett, kérlek, ne feledd, hogy naponta (nem 11-15 között, persze) egy kevés időt töltsön a gyerek fényvédelem nélkül is a napon. A D vitamin szintjéhez elengedhetetlen, az pedig az immunrendszeréhez.
Kellemes nyarat!
4 es, amit te irtal, azt irtam elsonek ...
Kicsit vicces, hogy eloszor leszolod amit irok, aztan detto ugyanazt a termeket ajanlod.
6-os:
"Kicsit vicces", hogy nem érted, amit olvasol.
Nem szóltam le a TERMÉKET.
Azt mondtam, hogy nem igaz, amit írsz, miszerint ezekben nincs kémiai fényvédő, és a kémiai fényvédő=vegyszer és drogériában kapható. A tárgyi tévedéseidet tettem helyre, a termék, mint írtam, a lehetőségekhez képest egész jó kompromisszum lehet.
köszi a válaszokat
A lavera sun-nál nem értem a hozzászólást, most az jó vagy az is hormonkárosító? mert nézegettem azt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!