Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a kedvenc főtt étele a...

Mi a kedvenc főtt étele a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Legyszi adjatok otleteket. Minden nap fozok, nagyon valtozatosan es kb semmit nem eszik meg. A paradicsomszoszos teszta az egyetlen amit igazan szeret, de abbol se a fozott hanem azt a béna bolti szoszt...mar nem tudom mit csinaljak amit megeszik.
2018. máj. 24. 07:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Ez engem is érdekel mit kell ebben lepontozni.
2018. máj. 24. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
A lepontozó azt se tudja merre van a konyha, és mit lehet ott csinálni :D
2018. máj. 24. 11:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Vegyetek mar eszre h ezekben a gyerekes kategoriakban mindenkit ok nelkul lepontoznak. Mas kategoriakban pl sport meg senkit.
2018. máj. 24. 12:35
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Szia! Mennyi idős a gyereked?

Mert a másfél évesem szintúgy válogat. Aztán rájöttem, hogy az a baja, hogy ő akarja etetni magát. Ha olyat teszel elé, amit akár kézzel is tud csipegetni, nem eszik nagyobb kedvvel? Pl fasírt, sült krumpli, rántott hús falatok?

2018. máj. 24. 12:44
 15/17 anonim ***** válasza:
A lepontozo chipsen él kólával és szotyival ja és hamburgeren de az drága szoval az ünnepekkor van
2018. máj. 24. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Vagy azert pontozza le mert az o gyereke( mar ha van) feny evo es irigy!
2018. máj. 24. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:

A nagynak a csirkepaprikás, spagetti, spenót főtt krumplival, rántott csirkemell krumplipürével és borsóval, gombás-tejszínes hús.

A kicsinek a csirkés-borsós rizottó, és bármilyen tésztaétel (spagetti, spenótos tészta, lasagne, stb. egyedül a májat nem eszi meg).

10 és 2 évesek.

Egyébként a nagynak sokáig mániája volt a paradicsomos tészta, ami sima kifőtt spagetti tészta volt, a szósz pedig paradicsompüré rengeteg fokhagymával, olajon megfuttatva, kis vízzel főzve. Semmi hús, semmi fűszer, csak így, ennyi. Viszont én ezt megcsináltam friss paradicsomból is, azt is vígan megette, csak az volt a lényeg, hogy ne legyen darabos.

Esetleg próbáld meg te is teljesen homogénre főzni a szószt, hátha úgy megeszi. Vagy nem tudom, nálatok mi a paradicsomos tészta, ez, ami nálunk volt, vagy a bolti üveges spagettiszószos tészta?

2018. máj. 27. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!