Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Újra babát várok, mehet ettől...

Újra babát várok, mehet ettől még bölcsibe a nagyobbik?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiamat felvették a bölcsibe, de közben kiderült, ismét terhes vagyok. Mi ilyenkor a gyakorlat? Nem bánnám, ha itthon maradna, de mivel senkit sem ismerünk a városban, úgy érzem jót tenne neki a gyerek-társaság.
2010. jún. 15. 10:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én nem iratnám be bölcsibe. Állandóan beteg lesz, téged is megbetegít terhesen, és a pici babát is, ha megszületik. A barátnőméknél ovis a nagylány, és a pici 4 hós koráig kétszer lett súlyosan beteg. (semmi extra, csak a szokásos megfázása volt a nagynak, a kicsinél elég súlyos lett. ) Jogilag nem tudom, hogy mehet-e. Szerintem nem igazán, főleg, ha ti is olyan helyen laktok, ahol sok a gyerek, és túljelentkezés van. (mondjuk az egész ország ilyen. ) Menjetek sűrűn baba-mama klubba, biztos rengeteg lehetőség van.
2010. jún. 15. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Visszamondtam az igénylést, úgy érzem jobb lesz neki itthon velünk:)
2010. jún. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!