Szorulásos kisgyereknek mit adjak, ha nem eszi meg azokat az ételeket, amik segíthetnének neki?
Próbáltam már: aszalt szilva, aszalt szilva lé (dr steinberger), zabkása, gabonás keksz, körte.
Ezeket megeszi, de nem használtak: aszalt sárgabarack, joghurt (csak natúrt eszi meg, nem tudok hozzátenni korpát stb, úgy már nem eszi meg), kölesgolyó, gyümölcslevek, főzelékek.
További ötletek?
Édesség már jó ideje teljesen tiltólistán van nem ez lehet a baj, de sajnos gyümölcsből is csak az almát, banánt eszi, amit nem tudok megvonni tőle, mert az oviban kap minden nap.
*szerintem a pörkölt az is jó lehet pl
a szaftja az is hajthat
Nincs "hashajtó" étel, mivel mindenki más.
Én zabálhatom a tejet szilvával, semmi nem történik :D
Sokat igyon, kamillatea pl jó, de ennyi a max. Sajnos vannak szoorulásos emberek, akiknek szenvedés a nagydolog :(
Most így csinálom:
Reggel pár db gabonás keksz + tejeskávé/gyümölcslé, de ma pl joghurtot is evett
Utána délig oviban van, nem tudom befolyásolni az étkezését.
2 órakor már éhes, akkor kap szendvicset, plusz egy marék magot (tökmag, a tökmagolajból jött az ötlet :), szotyi, majd mogyorót is kap)
4 óra körül eszik egy üveges szilvát, de tegnap pürésítettem almát, ahhoz tettem fél deci szilvalét, ízlett neki.
Vacsorára vagy valami főttet eszünk (ma pl sárgaborsófőzelék), vagy szendvics.
Most tud kakálni minden nap, pont jót.
Csak az a baj, hogy most a tesója kakál túl hígat, mert kér ő is mindenből :)
Majd összehangoljuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!