Ti hogyan mentetek vissza dolgozni 2.5-3 eves kisgyerek mellol, pl aki 6ra jar dolgozni?
6tol van ovi, es pl 6ra mesz dolgozni, higy oldod meg?
Mama apuka? Es akinek nincs segitsege?
Van olyan, aki emiatt nem tudott visszamenni melozni?
Szerintem nem sok olyan munkahely van, ahol alomkorulmenyek vannak egy kisgyermekes anyukanak.
Ez a része nem érint, de délután nekem a,szomszéd néni hozza öket haza, és ö egy másik családnal 6-ra megy a gyerekekhez,ö viszi öket oviba. Fizetünk neki mindannyian.
Igy lehet megoldani, illetve én autoval 40 km-re ingázom oda vissza 80 ..ez a max távolság nekem megéri a munka miatt, de amit te irsz sztem ilyen munkát bárhol lehet találni,közelebb is akár...váltanék mindenképp
Koszi a valaszokat! Hat necces lesz az biztos,meg a kozelebbi munka is. A tavolit egyertelmuen felmondom.
Nagyimmal elunk egyutt, egy udvarban, majd o akar segiteni, de ez sem szentiras, mert megiscsak idos es en azert aggodom, hogy mi lesz. Mi falunkban nem igazan divat sajnos a bebiszitter, nincs is. 🙄
Ja ea ha 3 hetre bezar az ovi, amikor ugyelet sincs? Akkor mit csinaltok? Nincs is annyi szabim 🤣
En osszel megyek vissza.7-3 ig.
Apuka valtott muszakban 12 orazik(2 napot megy,kettot pihen),igy nagyon orulok,hogy talaltam ilyen munkat.
A bolcsi itt van a hazunk mogott szerencsere.a melohely pedig kb 20 perc kenyelmes seta.igy mikor parom reggeles en fogom vinni a gyerkocot.
Mikor ejszakas vagy pihenos akkor viszont apa viszi majd.
Van egy nem dolgozo nagymamank is,de o nem az a segitos fajta.nem tudom elkepzelni rola,hogy reggelente idejon,hogy a gyerkocnek ne kelljen koran kelnie.vagy epp a nyari leallaskor bevalaljon 1 hetet.
Nekunk ovi is itt van 4 is az utcankban.lehet valogatni.es itt az egyik ovi pl.direktbe koran nyitos,a masik tovabb van nyitva.igy mindenki megtalalja a munkajahoz legjobban passzolot.
11-es, nem értelek.
Hogy tudok oviba vinni a gyereket, ha 6:05-re már a munkahelyeden vagy???
Eleve óvodák 7-től vannak nyitva, vagy némelyik 6-tól, korábban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!