Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Body kiállításra 5 éves lányt...

Body kiállításra 5 éves lányt elvigyek? Érdeklődik az emberi test iránt.

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Én biztos nem vinném, bár megmondom őszintén, én magam még nem voltam. Viszont volt anno 4 félév anatómia gyakorlatom, meg 2 félév patológia, bár akkor tárgyként néztem a tetemekre, most így 10 évvel később a hányinger kerülget, ha visszagondolok rá. Szerintem bizarr és sértő, amikor halott embereket nézegetnek, mint holmi kirakati bábukat.
2018. máj. 2. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Saját maguk rendelkeztek felette még éltükben, ők akarták, állítólag túljelentkezés van.
2018. máj. 3. 09:58
 13/13 anonim válasza:
Szerintem nem lesz tőle semmi baja, de először én is inkább képeskönyvvel vagy társasjátékkal próbálkoznék. Az is fontos, hogy ha elviszed, végig figyelj rá és ha félelem jeleit látod rajta, ajánld fel, hogy bármikor kimehettek.
2018. máj. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!