Szerintetek érdemes gyerekkonyhát venni? Nektek milyen van?
Nem értem a kérdésed: szülinapra gyerekkonyhát akarsz, amikor "az autókon és a gyurmán kívül más nem érdekli".
Miért is???? Ha egyszer az autó érdekli, miért nem azt veszel neki???
Fiamnak 2 évesen vettünk baby Wheels készletet, nagy volt az örömm.
Nem tudom, nekem is 2 éves a kisfiam nem vennék neki játékkonyhát, vannak edényei meg játékpoharai de túl sok érdeklődést nem mutat felé, mivel barkácsolni és autózni szeret így nyilván ilyen ajándékokat fog kapni.
Egyáltalán nem korai a barkácsasztal, papájától ilyet kap:
Van is már szerszámkészlete, de ez komolyabb.
Olyan ajándékot vegyél ami érdekli, különben csak porosodni fog hogy egyszer majd jó lesz, címszóval.
"Nyílván ideig óráig tart míg ezekkel játszik,"
Fiamnál még 5 évesen is tart az "autómánia". Kint-bent, mindenhol autóval játszik.
AMúgy a gyerekszoba nálunk is kb egy játékboltnak tűnt. Aztán elraktuk a játékai 70%-át. Mivel hagytunk pár autót, meg a legóit, így a mai napig nem hiányolja...
SZóval nálunk mindenki legót hozhat, abból vannak egészen kicsi meg komoly készletek is. Ha kerék van benne, nagy az öröm. És legóból sosem elég. Illetve mi is áttértünk az élményre. (és ha valaki nem hoz semmit, arra sem nézünk csúnyán)
Sokkal jobb, mint egy ezredik felesleges kacat.
A fiúkat is érdekli a konyha. Az ovikba bölcsikbe is van.
Én is bizonytalan voltam ezügyben így én magam csinàltam házilag kb 1500ft volt amitvettem hozzá. Játszott vele szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!