Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is van itt akinek a 8...

Más is van itt akinek a 8 éves gyereke nem tud hintázni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tud rájönni hogyan hajtsa magát.. minden nap próbálkozunk de nem jön rá hogyan használja a testét... miért lehet ez? A gyerekek előtt szégyenli a játszón mert mindenki tud aki vele korabeli.. más is látott már egy majdnem 8 évest bénázni a hintán??
2018. ápr. 16. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biciklizni vagy görkorizni tud?
2018. ápr. 16. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
És iskolás? Az iskolaérettség része a testséma ismerete és ez kell ahhoz, hogy tudja lökni magát.
2018. ápr. 16. 17:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen bicajozik, görkorizik, teljesen normál mindenben ezen kívül.. nem tudom miért nem tud rájönni hogyan használja a testét a hintázáshoz.. mintha visszafele csinálná..
2018. ápr. 16. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:

4-5 évesen is próbáltátok megtanítan?

Most már simán lehet hogy azért nem tud mert ráparázik hogy neki ez mért nem megy meg ciki, stb. Hagyjátok hogy maga próbálkozzon.

2018. ápr. 16. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikor találkozott először hintával?
2018. ápr. 16. 18:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon pici volt először...

tanítom őt kicsi kora óta de nem megy neki...

2018. ápr. 16. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is későn tanult meg hintázni, 6 éves elmúlt már. Minden másban nagyon ügyes volt. Hiába mutattam neki, nem érzett rá. Aztán egyik nap egy barátja elmagyarázta neki, hogy hogy kell. Kb. 2 perc alatt megtanulta. Lehet, hogy nálatok is beválna, ha egy barát mutatná meg neki.
2018. ápr. 16. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

7,5 éves a kisfiam. időnként sikerül elkapnia a ritmust, de elindulni csak olyan hintán tud, amiről leér a lába.

éppen ezért nem is szeret hintázni, csak a fészekben, ahol én lököm.

amúgy imádná a hintát, régen órákat ült benne, de most inkább rá sem ül.

2018. ápr. 17. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!