Más is van itt akinek a 8 éves gyereke nem tud hintázni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tud rájönni hogyan hajtsa magát.. minden nap próbálkozunk de nem jön rá hogyan használja a testét... miért lehet ez? A gyerekek előtt szégyenli a játszón mert mindenki tud aki vele korabeli.. más is látott már egy majdnem 8 évest bénázni a hintán??2018. ápr. 16. 16:31
2/8 anonim válasza:
És iskolás? Az iskolaérettség része a testséma ismerete és ez kell ahhoz, hogy tudja lökni magát.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen bicajozik, görkorizik, teljesen normál mindenben ezen kívül.. nem tudom miért nem tud rájönni hogyan használja a testét a hintázáshoz.. mintha visszafele csinálná..
2018. ápr. 16. 17:32
4/8 anonim válasza:
4-5 évesen is próbáltátok megtanítan?
Most már simán lehet hogy azért nem tud mert ráparázik hogy neki ez mért nem megy meg ciki, stb. Hagyjátok hogy maga próbálkozzon.
5/8 anonim válasza:
Mikor találkozott először hintával?
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon pici volt először...
tanítom őt kicsi kora óta de nem megy neki...
2018. ápr. 16. 20:11
7/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is későn tanult meg hintázni, 6 éves elmúlt már. Minden másban nagyon ügyes volt. Hiába mutattam neki, nem érzett rá. Aztán egyik nap egy barátja elmagyarázta neki, hogy hogy kell. Kb. 2 perc alatt megtanulta. Lehet, hogy nálatok is beválna, ha egy barát mutatná meg neki.
8/8 anonim válasza:
7,5 éves a kisfiam. időnként sikerül elkapnia a ritmust, de elindulni csak olyan hintán tud, amiről leér a lába.
éppen ezért nem is szeret hintázni, csak a fészekben, ahol én lököm.
amúgy imádná a hintát, régen órákat ült benne, de most inkább rá sem ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!