Milyen játékokat vegyek 4 éves fiamnak?
Úgy érzem nincs sok fajta játéka a gyerekemnek!
Amik vannak: Kártyajátékok(memória, árnyképes párosító), puzzle, autók, gyurma, lego, szerelőasztal, autópálya
Kinti játék ugye homokozó, bicikli, roller, labda
Van még pötyi és java építő, de ez nem érdekli
Sokszor azt veszem észre hogy unja a játékait a kisfiam...
Társasjátékok közül miket ajánlanátok?
Mi micsoda, vagy Ki vagyok én?
Ezek mennyire jók?
Sajnos csak tőlünk, szülőktől kap játékot ( szülinap, Karácsony)
Próbálok használtan nézegetni jobb minőségű játékokat,de nehéz dönteni közülük
Nálunk is olyan mintha unná
Amiket teljesen magátol elővesz:
autok tologatni, gyurma, festés, rajz, mesekönyvek, lego, gördeszka, roller, bicaj, sátor, ollo, orvosos jatek, fürdős dolgok, kinetikus homok, nyulos gyurma, labda, kosarazás, csempekréta
Amiket csak akkor jatszik ha Én veszem elő mert rájuk se nézne:
Puzzle, kirakok(képes, számos), horgászjáték, zene dolgok, pötyi, társasjátékok, gyöngyfűző (nagy fagyöngyök), mandala, fidget spinners, golyovezető
Ezekből ugy látom, inkább a szabad szerepjátékok, nagymozgásos játékok preferáltak inkább nála es korban is ott tart hogy ezek valoban előnyt élvezhetnek azaz nem kell még a szabálykövetést pl társasjátékok, mandala, stb erőltetni, egyensulyerzekelese nem tökéletes es a mozgaskoordimacio alapja az idegrendszeri fejlődésnek, igy én jelenleg kistrambinon vagy szobai ugrálováron gondolkodom.
5-6 éves korig ráér az irányitott játékokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!