Kislányra szívesen adtok adidas vagy nike/puma melegítőt? Vagy inkább csak leggingset hordanak?
Nyáron lesz 3 éves a lányom, én akkor adok rá melegítőt, amikor úgy ítélem meg, hogy a leggingshez, harisnyához még hűvös van. Simán ráadom játszani, nehogymár basszus egy 3 éves ne mehessen a játszótérre melegítőben, ez kissé meredek :D
Amúgy én spec. pont letojom, hogy nike, puma, vagy valami no name melegítő. Ha jól néz ki, ráadom, ha béna (pl ilyen kukássárga meg ilyenek), akkor nem, akkor se, ha baromi drága.
Volt neki oviban Hello Kitty-s meg Minnie egeres, lányosak, azokat szereti.
Ha lányos szín, simán ráadtam volna Adidas/Nike/Puma melegítőt is (a pink-fekete a kedvence, biztos ő is felvette volna, de inkább figurások voltak.)
A kicsinek is vettem melegítő alsókat, igaz, Pepcoba, de lányosak (pink, sötétkék, szürke pink mintával, meg neki is van Minnie-s.)
Szerintem semmi gond nincs vele. Nyilván alkalomra nem abban vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!