Próbálgassam a szobatisztaságot?
A bili úgy csáááábít nagyon hív:D
Igen,bilit próbáld:)A szűkítőt sok gyerek nem szereti:)Én pelust le éljen a szabad popsi:)
Bili.
ÉS adj neki időt, ne kérdezgesd, inkább mondd neki, hogy ha pisilni kell szóljon, és a bilibe pisiljon.
Amúgy szól már, ha pisil, kakil? Mert ha nem, addig nincs értelme próbálkozni...
De ettől függetlenül persze meztelenkedjen!
Szia!
Fiam is 2 éves és ő is szól hogy a függöny mögé pisilt. De amúgy hallani sem akar sem a wc-ről sem a biliről. Nem tudom hogyan tovább. Én is leveszem róla, aztán majd lesz valami nyár végéig:)
Nyáron érdemes elkezdeni. A szabadban lehet pelus nélkül és ha csorog akkor esik le nekik a "tantusz". Főként a lányoknál.
Általában jellemző, hogy 2,5 évesen lesznek szobatiszták.Ha valaki 1 évesen kezdi el, akkor 1,5 vár még rá. ha 1,5 évesen, marad neki még 1 év. Ha 2,5 évesen kezdi el akkor pedig elképzelhető, hogy 1 hét.
A pelenka a legkényelmesebb. Persze egy egészséges 4 éves gyermek pelenkában eléggé sokkoló.
Sziasztok. Köszönöm Nektek is. Utolsó előtti, remélem sikerrel jártok Ti is.
Utolsónak, a lányom most volt 2 éves, próbálnám most a nyáron, mert ugye most lenne ideális, sajna csak ősszel lesz 2,5, akkor meg már bölcsis lesz, addig jó volna ha szobatiszta lenne, de nem sürgetem. Veszünk egy bilit és megpróbáljuk azzal is. Na remélem 4 évesen már azért nem kell pelenka.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!