Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány fok van nálatok a lakásba...

Hány fok van nálatok a lakásban? És miben altatjátok a kicsit?

Figyelt kérdés
A lányom 2 múlt, inkább 2,5. 25 és fél fok van jelenleg is. Nem tudom nyitva hagyhatom-e éjjelre az ablakot a nappaliban és így kicsit bejön a levegő éjjel a szobába is, hozzá. Csaknem fázik meg tőle?! Most egy napozó szerű ujjatlan ruci van rajta, és a vékony plédje, mert anélkül nem akar aludni. Ha kitakarózik éjjel megfázhat? Állandóan kitakarózik. Aludhat egy kis rövid bady-ba is? Sajna nem tudom, mert én nem vagyok egy izzadós típus, mindig fázok, még nyáron is paplannal takarózok. :)
2010. jún. 11. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. jún. 11. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom szobájában éjjel 26 fok van jelenleg, de lesz melegebb is, sajnos. Most lesz egy éves, egy szál bodyban alszik éjjel, amióta ilyen melegek vannak. Az ablakot még nem nyitottam ki rá, de előbb-utóbb az is meg fog történni. Amint jelezni kezdi majd, hogy már így is melege van, kinyitom az ablakot is. Ne aggódj, hogy kitakarózik, majd betakarja magát, ha fázik :)

2010. jún. 11. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én kislányom 2 éves lesz nemsokára és body,zokni és csak a takarója huzatjával takarom be,mert mondja,hogy takarjam be.Nem tudom hány fok van,mert mi hideg párásítóval alszik csak el.Tavaly nyáron abban a nagy melegben csak ez segített és ezzel aludt el ma is.:)

De ha fázik vagy melege van nálunk mindig felkel és szól,hogy melege van iszit kér,ha fázik anya takarj be.:)

Jó éjt.

2010. jún. 11. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 27 fok van. A fiam 2 áves, egy bodyban alszik. Lányom 4 éves, ő rövid pizsiben. A szobájuk elég zajos helyen fekszik (autók, kutyaugatás), így addig, amíg én le nem fekszem nyitva van az ablakuk. Vékony nyári paplannal takaróznak, de nem sokáig van rajtuk.
2010. jún. 11. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is most 27 fok van .Kislányom egy rövid ujjú pizsiben és egy rövid gatyóban alszik.Be se takarom,mert úgyis kitakarja magát.De altatásnál ilyen melegben csak egy lepedővel szoktam "betakarni".
2010. jún. 11. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
29 fok, ujjatlan bodyban.
2010. jún. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!