Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 8 éves lányomnak a múlt...

A 8 éves lányomnak a múlt hétvégén is ment a hasa meg ma is ment már neki háromszor, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemt'om, nekem is ment ma, meg tegnap is. Lehet vmi kis vírus vagy kajával elcsapta a hasát. A melegben hamarabb romlik az étel is.
2010. jún. 11. 18:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ilyesmire gondolok,csak azt nem tudom hogy egy hete miért volt hasmenése.Köszi a választ.
2010. jún. 11. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok még mindig

Lehet valamilyen ételt nehezebben bír a szervezete, ez például vércsoport függő is. Nekem B-s a vércsoportom, aminek köztudottan nem a legjobb a paradicsom. Egy időben bármilyen paradicsomos kaját ettem, pár órán belül hasmars lett belőle, egyszerűen nem bírta a gyomrom, mostanság valamivel jobb. De például ha sokat rágózom, a benne lévő aszpartám miatt is van, hogy szaladni kell. Szóval lehet ezer és egy oka, amíg nagyobb baja nics, szerintem nem kell ilyeneken aggódnod. Csak utána igyon sok vizet és kapjon napi egy normaflort pár napig.

2010. jún. 11. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszolsz,mondjuk ma még csak szűrt gyümölcsleveket ivott de ezektől eddig nem ment a hasa.
2010. jún. 11. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!