Mit adhatnék még hasmenésre 23 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
Tegnap de. kezdődött a hasmenése. Ma reggel az első dolgom volt orvoshoz vinni, de a Smectán és a Normaflore-on kívül nem mondott mást a dokinéni. Mostanra már zöldes színű a hasmenés (de nem különösebben bűzös). A múlt hétvégén lázas volt, de abból rendbe jött, csak az orrfolyás maradt meg, ami most felerősödött. Segítsetek, mit adjak még Neki,hogy elmúljon a hasmars? Szegénykémnek olyankor nagyon fáj a pocija. A Smectát meg alig akarja meginni... Ebédre főtt krumplit adtam (volna) Neki, de egy falatot sem evett. Délelőtt pár kekszet evett, de az is kijött belőle.2010. jún. 11. 14:13
2/5 anonim válasza:
Szia! Ugyaneben vagyunk mi is, csak mara mar jobban van a kisfiam szerencsere. A Smecta nagyon jo, azt ne hagyd el semmi esetre sem. Ebben a melegben rengeteg kisgyerek nyalja be ezt a hasmeneses virust. Nalunk tegnap volt nagyon rossz, minden keresztul ment rajta, nagyon nagyon fajt a hasa, aztan mara mar jobban van. Ami meg nagyon jo az a rizs vagy a rizsnyak. Vigyazz arra hogy sok folyadekot igyon es ne nagyon menjetek ki a melegbe.
Jobbulast!
3/5 anonim válasza:
Elvileg jó az amit az első válaszoló belinkelt, de az én lányom nem itta meg. megjegyzem borzalmas íze van, de azért 1 próbát megérm mert nem vészes az ára, és persze a normaflore. Az én lányomnak majdnem egy hétig ment a hasa, nekem sem itta meg a smectát. Jóformán csak krumplit, répát, almát adtam neki enni és itattam sokat, aztán pici ebből a répás léből, normaflore és elmúlt...
4/5 anonim válasza:
nekem nemrég volt a 20 hósnak hasmenése, vettem sinlacot, azzal kezdtük, krumpli, répa, krumplileves tejföl nélkül, rizs kis husival, tészta kis husival
5/5 anonim válasza:
Sokszor háztartási keksz, az jó és megfogja, általában szeretik a gyerekek. Az ORS jó, próbálj legalább 1-2 kortyot beleküzdeni, beszéld rá, hogy anya kedvéért igyon picit, a lányom se karta meginni, de belekönyörögtem és engedett. Főtt rizs is jó, könnyű kaja és jobb mint a krumpli, nem olyan száraz neki, így jobban megeszi. Répalé, sütőtöklé szintén jó. A hasfogót add, mindenképp, mert attól lesz jobb, csak nehogy túl sokat. Amikor már nem megy a hasa a kaja után ne add neki, mert aztán meg beleszorul. Nem tudom, nem ismeresm ezt a smectát, nekünk a dokinéni egy gyógyszertári kutyulékot írt ki, és azt én 1-2 alkalommal adtam neki, mert utána 1 napig nem volt széklete, pedig előtte még a víz is átszalad rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!