Superfit cipőt 27es méretben hol lehet rendelni/venni? Vagy milyen márkát ajánlanátok helyette?
Figyelt kérdés
26os méretig vannak a bokatartós cipők, utána már csak a durva talpú félcipő vagy tornacipő szerűségek.2018. márc. 26. 11:04
1/5 anonim válasza:
Primigi vagy pablovsky. Mi ezeket vettük. Most visszatértünk a superfitre mert mar nem akar magasabb szárút.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi. Melyiket mondanád elsőként a 2 közül? Mindegyiknek hajlékony a talpa?
2018. márc. 26. 11:33
3/5 anonim válasza:
Mind a kettő ugyan olyan jó volt. Amelyik jobban tetszik azt vedd.
4/5 anonim válasza:
www.tancsicscipo.hu Teljesen megbízható, győri székhelyű cég, rendszeresen vannak akcióik és nagy a választékuk. A Richternek vannak még magas szárú cipői ebben a méretben, én 30-asban még tudtam nyári szandit venni, kíváncsi leszek, 31-esben is lesz-e magas szárú. Puha talpú cipő folyamatosan van ezeknél a híres gyerekcipő márkáknál, tehát attól nem kell félned. Viszont az orr sajnos a legtöbb esetben már keskeny, amit én eléggé sajnálatosnak tartok. A bokatartós megoldás az új trend szerint már nem is szükséges, elég ha erős a cipő sarka, de el tudom képzelni, ha valakinek rossz a lábtartása még iskolás korban is, akkor ajánlják a magasszárú cipőt. Személyes tapasztalat, hogy rengeteg csámpás fiatalt lehet látni az utcán.
5/5 anonim válasza:
Kifelejtettem a DD Step márkát, ott is fog magas szárú cipőt, szandit találni még nagyobb méretben is. És árkategóriában szerintem verhetetlen a DD Step, minőségben viszont ugyanazt nyújtja, mint a "nagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!