Tényleg ennyire rossz anya vagyok, mert visszamentem dolgozni?
Azért nem fogják elvenni tőled a kicsidet,mert dolgozol. Van olyan aki pár hónaposan beadja a bölcsibe, mert rá van kényszerítve. Ha iszol, drogozol, higiéniátlan a gyermeked akkor talán elveszik, de azért mert a jövőt akarod biztosítani neki, ezért NEM VEHETIK EL!!!! És mivel rendőr ezt elvileg tudnia is kellene, hogy ilyen alapon esélye sincs neki elvetetni a gyereket tőled. Nem irigy hanem idióta! Nem sértegetem csak a napokban minden ügyeletes barom apukával összefutottam. Miért nem marad otthon gyesen ő a picivel? ANnyira könnyen jár a szájuk.
Más: Ha elmész holnap, és olyan a dokid tuti kiír hétfőtől. Nálunk legalábbis meglehet beszélni a háziorvossal.
nem a férjedről szólnak a rendőr viccek? Ez egyszerűen nevetséges.
És mit mond a szociális? osztályon, dolgozik a feleségem a 20 hónapos gyerek mellett? Jó mondjuk ott az osztályon biztos edzettek az ügyintézők.
Szerintem egyébként a gyermekelhelyezést bíróságon kell kezdeményezni.
A szociális osztályon a segélyeket intézik, benne is van a nevében.
Jó helyzetbe kerültél!:(
Hát igen gondolom a házasságotok fő gondja az volt,hogy anyós megtartotta magának a "kisfiát",te csúnyán belerondítottál az Ő életükbe.És most ugye anyós úgy gondolja,hogy a saját gyermekedhez is több köze van Neki,mint Neked!
Fel a fejjel,jól döntöttél,dolgozz,hogy ne legyetek kiszolgáltatva senkinek többet az életben.Az elején nehéz,mindent ki fognak próbálni,hogy kikészítsenek,valószínűleg a kislánynak is ellened fognak beszélni.
Nagyon is jó anya vagy,ha inkább a nehezebb utat választottad kettőtöknek,és kivetted a lányod ebből az eleve "halálra ítélt" házasságból.
Sok sikert kívánok Neked!
Egyébként én is dolgoztam a fiam 20 hós korától,éjszakáztam is.A szomszéd városba hordtam buszon,vonaton,reggel onnan hoztam haza oviba.Nyitott,barátságos,könnyen alkalmazkodó,jól tájékozott, 7 éves, osztályelső fiúcska lett.Nagyon hiányzik Neki az utazás,és a sok rokon akivel annyi időt töltött amikor én dolgoztam.:)
Van egy ilyen ismerős házaspárom.Az apa ott is rendőr,az anyja szintén ilyen zsarnok.Csak a gyerek fiú.A válás után az apa mindent vinni akart,a gyereket,és a lakást úgyszintén.Pedig a lakás a csajé volt,az apa mégsem költözött ki belőle a válás után sem 3 évig.Hiába mozgatott meg minden követ,a feleségnek ítélték a gyermeket.A nő újra férjhez ment,vettek egy hatalmas családi házat,rendezett körülmények között élnek,most várja a 3. gyermeket.A kisfiú 7 éves,apának hívja a nevelőapját.
Most beadta a kizárólagos gyermekelhelyezést,tudja,hogy nem kapja meg,csak szeretné ha az exe is érezné,hogy neki milyen érzés volt....
Most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!