Szerintetek ilyen papucsot lehet venni 3-4 évesnek? Kényelmes nyáron az udvarra, kertbe, homokozóba?
Igen, fiamnak 4 évesen ilyen volt az udvari papucsa.
Azért szerettem, mert papucsként is jó, meg akár "szandálként" (a pántját hátrafordítva), ha futkosni akart. És azért védte a lábujjait.
2éves kora óta a gyerekem tavasztól őszig ilyenben jár. A homokozóban, homokban úgyis leveszi, ott mezítlábaskodik.
Nagyon szeretem, mert egyszerűen lehet takarítani, játszótérről hazaérve papucsostól megy a kádba. De van ismerősöm, aki heti 1x az egész családét a mosogatógépben mossa át.
(ez mostani ajánlat? nem is láttam. nekünk is kellene belőle 2 pár)
Nálunk tavaly a strandolós pacsker volt ilyen típusú, de a lányom annyira szereti, hogy azóta is ezt hordja benti papucsnak (hideg a járólap a lakásban). Szerintem kertbe, homokozóba teljesen jó.
Nekünk volt egyébként Crocs és sima Tescos is, én nem igazán láttam/éreztem különbséget a kettő között. (leszámítva az árat..)
2 eves kora ota alap darab nyarra. Kertbe homokozoba, strandra mindenkepp.
Utcara azert nem adom ra, de imadja. Tavasszal autimatikusan vesszuk 3. éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!