Kisfiam most ovis, idáig nem volt locsolkodni mindig wellnesezni voltunk. Most meg az oviban mesélik egymásnak ki mit kért a nyuszitól, erre mi semmit nem vettünk. Nálatok csokin kívül hoz valamit a nyuszi?
Olyan kamus kerdes, de valaszolok. Ebbol van itt minden evben oldalakon at a vita. Ezt 9 ev tapasztalata alapjan irom.
Nalunk a csokik mellett mindig van, volt konyv, udvarra jatek, pl.: homokozoszett, labda, Lego, plussok, stb.
3 gyerekunk van.
2018. márc. 13. 18:56
2/17 anonim válasza:
A tied mit kér?
Nálunk néhány csoki, és két mesekönyv lesz
2018. márc. 13. 18:59
3/17 anonim válasza:
Nem ünneplünk itthon húsvétot, hozzánk “nem jön a nyuszi” így nem is hoz semmit. (Nem kell sajnálni a gyerekeimet, van bőven elég alkalom, amikor kapnak ajándékokat, valamint összeül a család, a húsvét pont nem ez)
Egyébként én gyerekkoromban csokit kaptam mindig, de ebben ki is fújt a húsvét, nem volt ünnepi ebéd.
2018. márc. 13. 19:00
4/17 anonim válasza:
A mi gyerekeink 1-1 könyvet és 1-1 legót kapnak, egyiknek szülinapja is lesz pont. Meg csokit is valamennyit. Mi otthon sose kaptunk gyerekkoromban ajándékot húsvétra. Ez az ünnep nekünk csak a templomi liturgiákat, rokonlátogatást, finom kaját és a locsolkodást, tojásfestést jelentette. Pároméknál meg minikarácsony volt :-) A gyerekek örülnek az ajándéknak az ünnepeken, így kapnak. Szerintem nincs ezzel gond, örülök, hogy megtehetjük és együtt játszhatunk az új játékokkal.
2018. márc. 13. 19:08
5/17 anonim válasza:
Nyuszi hozta címszóval semmit.
2018. márc. 13. 19:19
6/17 anonim válasza:
Ezen minden évben összekapnak az arra fogékonyak :)
Nálunk apróságok, leginkább csokik. Eldugjuk, és megkeresik.
2018. márc. 13. 19:55
7/17 anonim válasza:
Kislányom két plüss mesehőst kért, megvettük neki, egyiket anyósoméknál kapja, másikat nálunk, én még majd valamit veszek mellé. Tesómtól gyurmát, anyukámtól labdát, ezeken kívül csokit kap. Van nálunk ajándék húsvétkor, de nem nagy dolgok.
2018. márc. 13. 20:01
8/17 anonim válasza:
Kifejezetten semmit. Mi el szoktunk menni ilyenkor kirándulni, állatkertbe, vadasparkba, élményfürdőbe, így élményt "kap". De nincs kihangsúlyozva hogy húsvétra.
2018. márc. 13. 20:18
9/17 anonim válasza:
Legót, édességeket, magicube kockát,eddig ezeket tudjuk, meg ha megy locsolkodni biztos kap egy kis pénzt.
Elég furcsa nekem hogy ovis koráig jutottatok hogy rájöjjetek a húsvét családi ünnep , és ilyenkor hogy élvezné ha mehetne locsolkodni rokonokhoz.
Az meg elég furcsa hogy oké mondjuk ti csak csokit vesztek nem gond, de egyik nagyszülőnek, meg rokonnak se jutott eszébe venni a fiatoknak valamit?
Wellness nekem nem lenne húsvét, lehet wellnesselni most itt a hosszú hétvége, vagy lesz nagypéntek is,de miért kell elvenni a húsvétot a gyerektől?
2018. márc. 13. 20:23
10/17 anonim válasza:
9es, a húsvét nem azt jelenti hogy elárasztjuk a gyereket ajándékokkal. A te gyereked tudja a húsvét igazi jelentését? Ha nem, akkor miért veszed el ezt tőle? Nem, a húsvét nem családi ünnep, hanem vallási. Nagy a különbség, csak a mai anyagias világ miatt kap millió vackot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!