Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Delutani alvasbol keltitek a...

Delutani alvasbol keltitek a gyereket vagy hagyjatok felebredni magatol?

Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Újabban felkeltem. Két éves, eddig úgy aludt, hogy kb. délben feküdt le és háromig simán aludt, de volt, hogy négyig is. Nagyon jókat tud aludni délután, ami nem lenne gond, de már egy jó ideje kínszenvedés az esti lefekvés. Ebéd után két perc alatt zokszó nélkül elalszik, este viszont két-három órát kell vele hadakozni. Arról nem is beszélve, hogy amikor ilyen sokáig alszik, arra sem mindig jut idő, hogy kimenjünk még délután játszani, főleg amíg korán sötétedik. Úgyhogy pár napja elkezdtem ébreszteni kettőkor. Nem igazán tetszik neki, nyűgösen ébred ilyenkor, de ha már teljesen felébredt, utána jó a kedve, és lehet menni ki játszani. Meg is van az eredménye, ma tíz perc alatt elaludt este.
2018. márc. 11. 22:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Koszi.

En delutan ujabban felkeltem, es van h igy is csak ejfelkor alszik el :/

2018. márc. 12. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:

1, legkésőbb fél 2-kor mindig elaltatom.

Délelőtt sokat vagyunk kinn, játszunk, sétálunk, stb., elfárad.

Ebédel kicsit még hagyom, míg elpakolok gyorsan, aztán bemegyünk a szobába és mesélek neki a félhomályban és elalszik.

Volt, mikor 6-ig aludt, nos még éjfélkor is fenn volt. Ezt onnan tudom, hogy a férjem másnap mondta. Ő éjjeli bagoly, de én 10-kor kidőltem a kanapén :D.

2018. márc. 12. 14:11
 14/15 De La Cruse ***** válasza:

Hagyni kell, hogy a saját életritmusa szerint kelljen fel.

Úgy az egészséges.

2018. márc. 12. 14:50
 15/15 anonim válasza:
En nem szoktam felkelteni, egy idoben gondolkoztam rajta, mert azt hittem ez befolyasolja az esti elalvasat. De inkabb nem, mert nem veletlenul alszik annyit amennyit, sztem ez fontos, mert kicsi meg. ( 23 honapos) Kozben rajottem, hogy az esti szokasaink voltak rosszak. Furdes utan, ha meg hagyom jatszani,vagy msset olvasunk meg, mert nem tunik almosnak, akkor elvan keso estig, tulporog valoszonuleg. Viszont most mikor apaval vegeznek a furdessel, addigra mindenhol minimalisra kapcsolom a vilagitast es egybol a sotet szobaba jon ki es irany az agy. Elalszik fel oran belul. Fuggetlenul attol, h kettokor vagy fel4kor ebred delutan, este kilenc korul elalszik. Esetleg gondoljatok at ti is az esti rutint, hatha van vmi, amin tudtok valtoztatni :)
2018. márc. 18. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!