Miért van manapság ennyire "problémás", fejlesztésre szoruló gyerek?
Lépten nyomon abban botlik az ember, h valami fejlesztésre akarják küldeni a gyereket Pl. alapozó torna, írisz terápia, tsmt torna, logopédia, uszás stb.
Tudom régebben nem voltak ilyenek, de nem túlzás ez már szerintetek, h szinte minden gyereket fejleszteni akarnak? Ezzel együtt mégis egyre több a "nehéz eset"?
Az állami szférában dolgozó neurológus, gyógytornász, gyógypedagógus, konduktor profitorientált vállalkozó?
Ez új.
19. szerintem meg pont azok vannak többségbe, akik fűhöz-fához szaladgálnak mert "csak" 4-es a gyerek vagy nem 2 évesen tanult meg beszélni csak 3 évesen. De a kommentekből is tisztán látszik, h erősen megosztja ez a téma az embereket.
Amúgy szó sincs róla, h homokba dugnám a fejem, de nem fogom napi szinten fél órákat nyüstölni a gyereket fejlesztéssel azért, h ne 4-est hozzon, hanem 5-öst. Inkább hagyom gyereknek lenni.
Hát én nem tudom, mert mi is jártunk neurológushoz és ő dévényest javasolt, amire ha tbs alapon akartad több hónapos várólista volt, esetenként fél órás foglalkozással vagy ha azonnal akartál menni fizethetted magán úton. Szóval itt nagy a zavar, mert hiába a neurológus "állami", nem ő csinálja a fejlesztést, ezt jobb ha tudod. Ill. arról nem tudok, h tsmt, írisz vagy alapozó lenne tbs alapon, de lehet, h én tévedek.
Ill. nem összekeverendő pl. egy kötött csípő miatti gyógytornával, amiről eddig beszéltünk, szóval ne keverjük a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!