2 év körüli gyereknek milyen járműt érdemes venni? Vagy elég a kismotor?
Most kismotorja van, most kezdte el csak 1-2 hónapja használni,előtte bébitaxizott, de minden kis repedésbe elakad az utcán, akkor át kell tolnom, elég szar a járda nálunk mindenhol, ez felbosszantja így továbbiakba cipelhetem a kismotort.
Futóbiciklihez gondolom kicsi még, ő nem az az ügyességi, a fára mászok típusú gyerek, szereti a biztonságosabb dolgokat.
Van triciklije is amit pedált még nem tud hajtani nyilván, de tolni se tudom mert a lába súrolja a talajt, felrakni nem kényelmes.
Babakocsiba nem marad már meg, nem szereti.
Kérdésem az hogy létezik olyan jármű ami stabilabb mint egy kismotor? Vagy kismotor ami stabil? Nagy kerekűt nézzek ,vagy 4 kerekűt inkább?
A kismotort en nem tartom vmi biztonsagos megoldasnak ut mellett. Egy ismerosom gyereket (3.5) majdnem elutottek a szemem lattara. Szerintem az udvarra, parkba valo, nem kozlekedesi eszkoznek.
Nem tudom, az enyemet nem kell tuszkolni a babakocsiba, magatol is belemegy. Mi ugy szoktunk hogy babakocsival megyunk es viszem a kezemben a kismotort, a nagy lebetonozott parkos reszen mehet vele amerre lat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!