Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Társasjáték" 2 éveseknek?

"Társasjáték" 2 éveseknek?

Figyelt kérdés

2 évesnek keresnék az ő korának megfelelő társasokat..

Múltkor láttam valahol olyat, hogy egy "műanyag búrában"majmok vannak és oda kell bedugni pálcákat vagy kihúzni (nem emlékszem).. Elvileg az ilyenekkel már ők is tudnak próbálkozni :)

2018. febr. 23. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Csigafutamot meg lehet próbálni!
2018. febr. 24. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
A csigafutamot már nem is írni, ezért le fognak pontozni. 8-as, az hogy a gyerekem zseni, tőled hallom először. Sajnálom, hogy óvodában dolgozhatsz ennyi ésszel. Ha nem vetted volna észre, nem kezdtem el a gyerekemet fényezni, hanem csak az ajánlott játékokat írtam le, lehettem volna csak egy testvér, nem pedig szülő. Belém kötöttek és erre írtam a saját gyerekem példának, de szerintem hagy döntse majd el a kérdező, hogy az ő gyereke a játékok közül majd mit tud és mit nem. Neked meg egy jó tanács, senki gyerekét ne hasonlítsd a máséhoz, ha pedig okos egy gyerek, akkor az anyja hagy legyen már büszke rá!
2018. febr. 24. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a szo szoros ertelmeben tarsas, de valahol megis. Mi orakon at elvagyunk vele, ket evesen kapta kb, most ket es fel most is el van vele, pedig kivulrol fujja mar.

[link]

2018. febr. 27. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!