"Társasjáték" 2 éveseknek?
Figyelt kérdés
2 évesnek keresnék az ő korának megfelelő társasokat..
Múltkor láttam valahol olyat, hogy egy "műanyag búrában"majmok vannak és oda kell bedugni pálcákat vagy kihúzni (nem emlékszem).. Elvileg az ilyenekkel már ők is tudnak próbálkozni :)
2018. febr. 23. 22:33
11/13 anonim válasza:
Szerintem a Csigafutamot meg lehet próbálni!
12/13 anonim válasza:
A csigafutamot már nem is írni, ezért le fognak pontozni. 8-as, az hogy a gyerekem zseni, tőled hallom először. Sajnálom, hogy óvodában dolgozhatsz ennyi ésszel. Ha nem vetted volna észre, nem kezdtem el a gyerekemet fényezni, hanem csak az ajánlott játékokat írtam le, lehettem volna csak egy testvér, nem pedig szülő. Belém kötöttek és erre írtam a saját gyerekem példának, de szerintem hagy döntse majd el a kérdező, hogy az ő gyereke a játékok közül majd mit tud és mit nem. Neked meg egy jó tanács, senki gyerekét ne hasonlítsd a máséhoz, ha pedig okos egy gyerek, akkor az anyja hagy legyen már büszke rá!
13/13 anonim válasza:
Nem a szo szoros ertelmeben tarsas, de valahol megis. Mi orakon at elvagyunk vele, ket evesen kapta kb, most ket es fel most is el van vele, pedig kivulrol fujja mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!