Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak, oszinten, ovi utan...

Anyukak, oszinten, ovi utan otthon idoben mennyit foglalkoztok jatekkal gyermekeitekkel?

Figyelt kérdés

Es hogy alakul ez hetvegen?

Nem hazi munka kozbeni beszelgetesre gondok, hanem pl. egyutt gyurmazasra, festesre, stb. ilyenekre.

2018. febr. 23. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Hétköznap kb 1-2 óra.

Hétvégén jóval több.

2018. febr. 23. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Hétköznap kb 1-1,5óra (van h azt is darabokban)

Hétvégén szombat reggel takarítás főzés után kb 11től altatásig, utána vásárlás aztán megint fektetésig. Vasárnap csak főzök, utána az egész nap az övé

2018. febr. 23. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi múlt hétvégén költöztünk. Most hiányérzetem van, mert egy hete úgy érzem, keveset tudok Velük érdemben foglalkozni, mert még van bőven pakolnivaló. Nem akarom, hogy máris ússzon a lakás, most még elég precíz vagyok. Bár sokat segítenem a pakolásban (bár inkább hátráltatnak), az mégsem igazi elmélyült játék.

Viszont a költözésünk előtt hazaérkezés és vacsora között tömény játék volt, 1-1,5 óra (elég messze laktunk az ovitó, bölcsitől, későn értünk haza). Most az az állapotot próbálom visszaállítani, hogy ha hazaérkezünk, marad legalább 2 óránk az esti rutinig, használjuk ki, és játsszunk. Ezért próbálom reggel nagy rendben otthagyni a lakást, hogy délután ne rögtön pakolással kelljen kezdeni.

Az előző lakásban már mindem rutinosan ment, a férjem készítette a vacsit, én a gyerekekkel foglalkoztam. Itt Ő még semmit nem talál, tehát a vacsikészítés is elvon a gyerekek mellől. De nem baj, majd helyrerázódunk.

2018. febr. 23. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hétköznap fél 4 körül hozom el az oviból, utána a vacsoráig, este 7ig csak vele foglalkozom. Ez sem túl sok és van, hogy a fele elmegy a játszótéren, de valamit mindig játszunk itthon is. Hétvégén ha nem megyünk sehová, akkor az idő nagyrészében tudunk játszani, ha igényli. Ritkán van el egyedül. Max egy mosás és vasárnap a főzés, ami kiesik. De én nem dolgozom, így hétköznap meg tudok csinálni mindent, ami háztartás, azèrt jut ilyen sok időm rá.
2018. febr. 24. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon keveset. 2 gyerekem van, 4 és 7 évesek. Délután 4-ig dolgozok. Felveszem a lányokat és kb. fél ötre érünk haza. Vacsorázunk és 5 körül leülünk tanulni a naggyal. Majd elkészítem másnapra a táskába valót a gyereknek, a férjemnek és magamnak. Kicsit össze pakolok, elintézek egy mosást. Majd zuhanyzás mindenkinek és már ott vagyunk, hogy este 8-kor esti mese, alvás. Hétvégén nagyobb takarítás, mosás,vasalás, tanulás. Vasárnap délig főzés, ebéd után konyha rendberakása. Kicsit tévézünk vagy kint vagyunk együtt. Este meg készülődés a hétfőre mindenkit. Ilyen az a helyzet, ahol mind a két szülő dolgozik.
2018. febr. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!