Szülők, ti mit tennétek ha a mindössze 8 éves lányotok facebookozna?
Nos, az én gyerekemnek épp ezért együtt csináltunk Facebookot anno. Iskolában dolgoztam, a gyerekek nagyobb reszenek volt Facebook oldala, amiről a szülők nem tudtak.
Anno én megbeszéltem a gyerekkel, hogy megcsinaljuk, játszhat a játékokkal, bejelolheti a valódi ismerőseit. A jelszavát tudtam és abban is megallapodtunk, hogy megnezhetem az üzeneteit -soha nem olvastam el őket csak a feladot néztem meg- illetve ha bármi olyan üzenetet kap, ami furcsa vagy kellemetlen a számára, szól. Sosem volt belőle gond. Azóta már kamaszkoru, régóta nem ellenorzom, a múltkor véletlenül kiderult, hogy a jelszava is ugyanaz, amit anno együtt adtunk meg.
Nálatok a neveléssel van gond, nem a Facebookkal
Hiába írunk bármit, nem fognak a szüleid semmit csinálni.
Itt már a külső segítség se fog sokat jelenteni. A szüleid egészen konkrétan lexarnak titeket. Mindegy, csak foglalkozni ne kelljen veletek. Ezért ilyen a tesód, és ezért te vagy az egyetlen, aki nevelni próbálja.
Egyébként ha elkezd drogozni vagy szexelni, azt is rá fogják hagyni. Borítékolható, hogy tragédia lesz ennek a vége.
Hány éves vagy? Te nem tudsz koleszba vagy legalább nagyszülőkhöz költözni? Erre rá fog menni a te életed is, ha nem szabadulsz ki ebből a környezetből minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!