Curam Duo-tól lehet hasmenése?
Figyelt kérdés
Csütörtökön írta fel neki az orvos, és már az első adag bevétele után lazább széklete volt. Napi 1-2*.
Azóta megint volt neki széklete,de ez már olyan ,bocsi a kifejezésért,leveses.
Ma 1*volt.neki.
Elképzelhető h a curam.duotol vagy másra tippeljek?
2018. jan. 27. 18:47
1/8 anonim válasza:
Antibiotikumtól lehet. Adj neki probiotikumot is.
2/8 A kérdező kommentje:
Kapja a protexint
2018. jan. 27. 18:53
3/8 anonim válasza:
Fiam 4,5 éves, eddig összesen 3x kapott antibiotikumot, mindegyik másfajta volt és mindtől ment a hasa kb 2 nap után a probiotikum ellenére. Úgyhogy igen, simán lehet attól.
4/8 anonim válasza:
De hisz' a tájékoztató is írja a hasmenést,mint gyakori mellékhatás.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom h lehetséges, én azt tartom furcsának,h már az első adag után.
2018. jan. 27. 19:12
6/8 anonim válasza:
Bármelyik antibiotikumtól lehet. Lányomnak a protexin semmit nem használt, mostanában biogaiat adok neki.
7/8 anonim válasza:
Hogyne lehetne, a mi gyerekorvosunk mindig mondja is. Reggel és este kapja a gyógyszert, délben pedig probiotikumot. Így nálunk csak annyi van, hogy az első adag után lazább a kaki, de azán visszaáll szépen.
8/8 anonim válasza:
Nemrég szedtem és 2 tabletta után vizes hasmenésem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!