Mit vegyek a kislányomnak a szülinapjára? 1 éves lesz
Jön a tavasz és a jó idő, jól jöhet egy kismotor vagy smart trike. Lego duplo, mesekönyv pedig otthonra.
És persze elengedhetetlen a torta.
A kisfiam az első szülinapján is nagyon örült az ajándékoknak. Jó volt látni azt a csodálkozó tekintetet. Bontogatta a dobozokat, jujjgatott közben, nagyon aranyos volt.
Mi lego duplot vettünk neki meg egy műanyag házikót.
Kislányoknak ezeket hallottam az ismerősöktől, hogy vettek: porszívó, vasaló, műanyag zöldség-gyümölcs készlet, kis konyhaszekrény.
Az én lányom is nemrég volt 1 éves. Kapott hintalovat, bébi taxit, tanuló asztalt. Karácsonyra kismotort, mega bloks készleteket, kemény lapos könyveket, labdát, tanuló kutyust, beat boot, játék babát.
Nagy sláger még a labda bedobó, tanuló szék, kis állatfigurák.
Nekünk könnyű dolgunk van, mert mindennel játszik. De a legnagyobb kedvencek a könyvek, főleg az állatosak. Abból soha nem elég.
Illetve most nagyon rákapott a kismotorozásra, a házban is nyomja ezerrel, meg már az udvaron is.
Remélem tudtam segíteni. 😊
Lego is van neki, epítőkockak is vannak. Mesekönyvek is vannak de nem érdekli egyiksem
Talan majd ruhát veszek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!