Miert vannak sokan a bolcsi ellen (1,5-2+ eves gyerek eseteben)?
Én nem vagyok ellene.
Minden gyerek más, van aki igényli, van aki nem. Gyerekfüggő és egy szülőnek szerintem a gyerek igényeihez kellene igazodnia.
Persze, az más, ha az anyagiak miatt muszáj, mert az is sok helyen szempont sajnos, hogy pl. apuka ,,lelép" és így anyuka abból, amit a gyerek után kap, nem tudja ellátni magukat, így muszáj dolgoznia.
Na pont ez erdekelne, utolso, hogy a bolcsi az miert szamit lepasszolasnak, akar akkor, ha az anyuka otthon van?
En regen ellene voltam, aztan a gyerekemen annyira el kezdett latszani, hogy igenyli (plusz mellette dolgozom is, de rugalmas a munkam, ha nehezen is, de meg tudnam oldani, hogy maradhasson itthon). Egyszeruen imadja, hetvegen nehezen erti meg, hogy nem mehet, es nem is banom, ugyanis mar nagyon ki voltam merulve. Mas, otthon marado/nem dolgozo anyukarol olyan nehez elkepzelni, hogy legalabb fel napot nyugiban szeretne megoldani a bevasarlast, kicsit feltoltodni, hogy delutan, este, ejjel es hetvegen helyt tudjon allni, legyen mibol adnia? Ha meg teso is van, el tudja nagyobb nyugalomban latni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!