Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudtok olyan bugyipelust ami...

Tudtok olyan bugyipelust ami nem ázik át hamar?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok a béna, de 20 hónapos kisfiamat már nem tudom fektetve pelenkázni, kakinál is csak nagy nehezen persze ott muszáj..

Szóval nekünk áldás a bugyipelus csak lehúzom,felhúzom és kész.

Na de mióta használjuk egyszerűen óránként kell már lassan pelenkánt cserélnem, sokat iszik a kisfiam, és hamar megtellik, tényleg pl ma is 2 óra után teljesen pisi lett mindene, múltkor vadaspark közepén ázott át, tök másik városba, szóval eléggé szívok vele..

Próbáltam pamperst, ezt veszem a leggyakrabban, liberot is,müllereset is de csak ez az eredmény.. az a baj a premium care meg csak 20-asba látok mindenhol az semmire nem elég.

Ti melyiket használjátok, vagy mind ilyen ami bugyis?

Nadrágosra nem szeretnék visszatérni.

2018. jan. 5. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Pampers Pants (zöld csomagos).

Fiam 4 évesen lett éjjelre is szobatiszta, sosem ázott át neki amíg használtuk.

2018. jan. 5. 13:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt használjuk mi is, de 1-2 óra alatt átázik :-/
2018. jan. 5. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsi a méret? Vagy pont nagy és nem átázik, hanem a combnál ereszt?
2018. jan. 5. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Áh 11 kg-tól 18 kg jó ő 12 kg körül van max, nagynak se nagy :-/
2018. jan. 5. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
dm-es babylove. mi is azt használjuk, az én fiam is rengeteget iszik, egy nap legalább 1-1,5 litert, plust tápszer. amúgy tényleg válts nagyobb méretre. mi most a sima babylove 6+osat használjuk, pedig ha a kilókat nézném, akkor csak a 4-es kéne. de az átázott folyamatosan. így sorban mentünk fel a méretekben, amíg végre a 6+ jó. az éjszakát is kibírja, pedig éjjel is iszik legalább 200 ml tápszert és 200 ml vizet. 17 hónapos, 10,5 kg 83 cm.
2018. jan. 5. 14:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm kipróbálom :)
2018. jan. 5. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekunk is a dm-es babylove bugyipelenka jott be. A Pampers is jo lett volna, ha nem erzekeny ra a bore.
2018. jan. 5. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja es en 8 honapos kora ota pelenkazom ulve/allva, mert azota nem engedi mashogy.
2018. jan. 5. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!