Apaként mit tennél ha a gyerekeid veszélyben lennének az anyjuknál? Félnének tőle?
A helyzet a következő:
A gyerekek 3,4 és 5,5 évesek.
Az anyjuk elviselhetetlen jelleme miatt lett vége a kapcsolatunknak. Mikor visszament 1 éve dolgozni akkor teljesen megváltozott. Flegma,beképzelt nő lett, nem az akit én 10 éve ismerek és szeretek. Fél éve költöztem el, a gyerekek vele maradtak (sajnos). Egyik héten 2 napot, másik héten három napot vannak nálam. Egyre többet mondják, hogy anya mindig kiabál, "verekszik" rájuk csap mindenért és sajnos iszik is :( Sokat van távol a gyerekeket lényegében babyszitter neveli ha nála vannak.Mióta van párom megpróbálja ellene hangolni a gyerekeket, most, hogy látja nem sikerül, sőt nagyon szeretik, meg nem akarja engedi, hogy találkozzanak.
4-én megyek ügyvédhez, nagyon szeretném ha hozzánk kerülnének a kicsik. Mennyi esélyünk van? Valaki hasonló helyzetben?
Utolsó te mit szívsz??? Az én házamban lakik, nem közös házban, az ENYÉMBEN! sajnálom, ha neked a gyerekek, gyerekeid csak a pénzforrást jelentik, de számomra nem.
Gondolkodom azon, hogy visszaköltözök a házban, a párommal együtt, hiszen megtehetem. Az én házam. Csak tudom, hogy a dühét a gyerekeken vezetné le. De talán jobb lenne ott lenni és megvédeni a gyerekeket!
Én nem értem, mi ütött itt a válaszolókba! Hahó! Igen, a férfi új nővel él együtt, a nő pedig a munkába történő visszatérést követő 6.hónapban összejött a főnökével, iszik, agresszív a gyerekekkel...mi van, ha a nő csinálja, egészségére? Ha a férfi, akkor nyilvánosan meg kell kövezni? Nagyon furcsán gondolkodnak egyesek.
És egyébként nő vagyok, két gyermek anyukája, és mélységesen felháborít, ha egy anya nem viselkedik anyához méltón. Félredug, iszik, veri a gyerekeket, akiket voltaképpen a babysitter nevel, az apához pedig nem engedi őket? Ez azért nagyon szomorú.
Kérdező! Szerintem is elsietted a dolgot, még nem kellett volna a gyerekeket az új kapcsolatoddal terhelni. De ha már így alakult, én személy szerint korainak érezném az összeköltözést a gyerekekkel, az új barátnőddel.
Írd már le, pontosan mi történt? Milyen volt a házasságotok korábban, a feleséged, miben változott és mikor, és most milyen? Mi lehet rá nézve terhelő a bíróságon, ugyanis valóban bizonyítanod kell az ő alkalmatlanságát. Ráadásul a gyerekeknek is ezt kell vallaniuk, bár nem tudom, elég kicsik még, lehet, hogy őket meg sem kérdeznék, ennyire nem vagyok otthon a témában.
Ügyvédet kérdezz a lehetőségeidről, az esélyeidről. A helyedben harcolnék foggal-körömmel a gyermekeimért, ha ennyire undorítóan viselkedne az exem.
Egyetértek az utolsó válaszolóval..Én sem értem mi a gond a kérdezővel?? :O
Csak a gyerekeinek szeretne jót...jobbat..
Amúgy az exedet védem olyan szempontból, hogy szerintem 3 ilyen kicsi gyerekkel elmebaj egyedül maradni, plusz dolgozni...
Ezt az osztott láthatást sose fogom fel, szerintem nagyon rossz a gyerekeknek, de nem látok bele...
Atyaég...😱
hat akkor tényleg lépni kell valamit...
Esetleg az óvónők által lehetne, úgy tudom, van egy új törvény, hogy ha valami csaladon belüli erőszaknak észleli jelét, azonnal jelentenie kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!