4 éves kislány minek örülne?
Unokatesómékhoz megyek majd karácsonyozni januárban, és a kislánynak szeretnék valami olyat adni aminek örül, jól elvan vele egy darabig. Én sajnos rég voltam 4 éves ahhoz hogy emlékezzek rá minek örültem akkoriban. Árra emlékszek hogy egy kis hátizsákom volt, abban szereztem a saját kis dolgaimat cipelni/ ha anyuval mentünk boltba, a kisebb dolgokat abban vittem és nagyon hasznosnak éreztem magam :)
Ilyen kis lányos hátizsák jó lenne? És mellé még valami? Vagy belerakni pár apróságot és csak a táskát becsomagolni mondjuk, hogy bontogassa a lány?
Köszi mindenkinek :))
Szerintem jó ötlet a hátizsák. Nem tudom miért egyértelmű, hogy egy ovisnak van. Pont annyi az esélye, hogy van már neki, mint bármilyen más ajándék esetében.
Egyébként baba, kirakó, társasjáték, gyurma, meséskönyv.
Nálunk is! Minden kiránduláson ott van az összes kis ovison a hátizsákocskája.
Van most egy nagyon menő gyurmakészlet: Sands Alive a neve. Abszolút piszkolódásmentes, van belőle kisebb-nagyobb készlet, világítós is :) 5000-8000 között már elég szép kezdőkészletei vannak. Mi ilyet (is) kaptunk a gyerkőcnek, minőségi, szuper, még mi felnőttek is játszottunk vele, a világítós dínósat kaptuk. Jószívvel ajánlom!
4,5 eves lanyom van.
Szeret gyurmazni, babazni, Barbi+ kiegeszitok napi szinten hasznalja. Festek ecsettel, gyongyfuzes, Aqua beads, dragabb kategoria a kiskonyha, babahaz, Lego, Play mobil.
Kaphato oldaltaska is.
minden ami csillog. :) lehet az egy kis táska is..:)
Imádta az ilyen tüll szoknyát királylány koronával, és jogarral.
Matricák tömkelege, mikrofon, többfiókos díszes papir- vagy fadoboz amibe a kincseit rejtheti, nagyalakú puzzle, vastag, esetleg csillogós is, filctoll szinezővel, kis babaház, hozzá kis állatkákkal..fúúú, nagyon sokmindent lehet :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!