Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire van hatással egy 22...

Mennyire van hatással egy 22 hós gyerkőcre a leszidás?

Figyelt kérdés
Vagy a hangosabb rászólás? Ma én is feszültebb voltam, ő meg határozottan "rosszabb" mint szokott. És sokszor szakadt a cérna. Úgy érzem mintha ma a veszekedésen kivül más nem történt volna. Vajon ezt ő hogy éli meg? Volt hogy sirva is fakadt, amúgy egy nagyon érzékeny fiú, és nincs ehhez hozzá szokva (van is lelkiismeret furdalásom). Vajon elfelejti, vagy most haragszik? Szerintetek?
2010. jún. 2. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:

csak csinyán a veszekedéssel!

Ha nagyon ritkán alkalmazod akkor mindenre sírni fog, vagy vissza felesel egy idő után. Inkább az előbbbi.

Ha meg sokszor szidod akkor meg immunis lesz, vagy lelki nyomorék.

Lehetőleg csak akkor szíd ha tényleg rosszat tett! ilyenkor halgatni fog a szavadra. Már majdnem 2 éves a fiad. Már önállóü személyiség. Nem tudom, hogy milyen fiú, de ha önfejű akkor valószínüleg úgyérzi, hogy neki volt igaza és haragszik. Ha nem az akkor meg elgondolkozik és/vagy magát okolja

2010. jún. 2. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi

Igazából önfejűnek mondanám. De megbánó is, viszont utána rögtön kezdi azt, ami miatt össze veszünk. Sokadszorra rászólok,először nyugodtan, leguggolok elmondom miért nem szabad, és csak azért is csinálja. Tizedszerre már lila a fejem, és füstől a fülem :(

Nem volt elkényeztetve, mindig voltak szabályok,pici korától, most viszont beleröhög a képembe és azért is...

remélem ez csak dac korszak, és hamar vége lesz, mert megőszülök.

2010. jún. 2. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Mintha csak a mi tegnapunkat irtad volna le! Az en fiam 25 honapos, de en is tanacstalan vagyok, neha engem is sikerül felidegesitenie, amikor valamit mar 50x mondok es megis pont az ellenkezöjet csinalja, utana pedig nagyon megbanom, hogy felemeltem a hangom. Azt mondjak, elmulik, fel a fejjel!!
2010. jún. 3. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:
:) A mai napunk nagyon nyugis volt, bár ma többet voltunk kettesben, olyankor tök jó minden. De ha valaki itt van,vagy apa hazaér, akkor a vezérhangya elmegy otthonról :)
2010. jún. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!