Szerintetek ez normális 21 hónapos kislánynál, vagy elronthattam valamit?
Figyelt kérdés
Szereti az embereket, odamegy utcán is gyerekekhez, felnőttekhez, köszön nekik, a gyerekekkel meg játszani akar. Kicsi kora óta viszem közösségbe, illetve van hogy pár órára a nagyira bizom. Értelmes kislány, megkérdezi, ha valamit tudni akar, sokat és szépen beszél. 1 hete viszont nagyon anyás lett, ugyanúgy ismerkedik bárkivel, de a fél szeme rajtam van. Ha kimegyek mosdóba visitva sir utánam, az apja sem tudja megvigasztalni. A nagyi is panaszkodott, hogy zokogott utánam, mikor bementem a boltba pedig ez nem volt jellemző. Sosem lopóztam ki, mindig elmondom neki, hogy hova megyek, és, hogy visszajövök hozzá. Másik változás, hogy hisztis lett, rendszeresen elveti magát az utcán, nem egyszer vittem haza kézben a héten. Előtte is voltak hisztijei, de most nem lehet vele normálisan elmenni sétálni. A pozitiv változás, hogy végre átaludja az éjszakát.2017. dec. 9. 22:59
1/3 anonim válasza:
Normális, nem rontottál el semmit. Szeparációs szorongás 2. és dackorszak.
2/3 anonim válasza:
Normális, viszont itt elronthatod. A szepa miatt most ne bízd másra, hagyd hogy kövessen, így hamarabb elmúlik. A hisztit pedig következetesen. Lesz rosszabb is, időben ki kell találnod, nála mi válik be ellene.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális, de azzal pl. nem értek egyet, hogy előbb elmúlik, ha "nem hagyod magára".
Két fiam van és a nagyobbat rendszeresen hagytam a nagyszülőkre, mert a kicsi korkülönbség és mellette a munkám miatt kellett a segítség. Együttműködő, okos (bár nem türelmes) kisfiú, míg az öccse, aki sokkal többet tudott mellettem lenni, nem ilyen. Ha hisztirohamot kapn, nem hagyja abba, nekem nem fogad szót, elterelni nem tudom. Sokszor az apjának kell lepasszolnom, mert vele tündérbűbáj a viselkedése, engem meg teljesen kikészít. Szóval gyerek függő is, mi a jó megoldás. A nagyobbal szuper a viszonyom, a kisebbel, meg egész életemben harc lesz az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!