Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves és 9 hónapos gyereket...

2 éves és 9 hónapos gyereket kivinnétek ilyenkor sapka nélkül?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel összefutottam ma, akinek se a két évesén se a 9 hónapos lányán nem volt sapka. Ráadásul esett a hó. A 9 hónaposnak csak a kapucni volt a fején, ami alig takarta, a két éves fején semmi. Rákérdeztem hogy nem fél e hogy megfáznak a lányok, erre azt mondta mitől fáznának meg, ő maga is utálja a sapkát, akkor miért adjon a gyerekekre. Azt mondta az én lányom azért lesz beteges mert én adok rá sapkát és nem lesz edzett.
2017. nov. 30. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

Azért elég bátor dolog 4 sor alapján becsmérelni, bolondnak nevezni egy anyukát... :D:D

Persze, tudom, itt mindenki tökéletes, a gyerekek sosem betegek, minden bio otthon és még sorolhatnám.

Nekem a lányom 7 éves, általában a sapkát nem tűri meg magán. Próbáltam már minden praktikát, taktikát, van 8 millió sapkája itthon. De nem szereti, kisebb korában sem szerette. Igazán beteg sosem volt (a náthát, influenzát és egyéb ovis, iskolás betegségeket elkapja sapkában is), nem erőltetem nála, hogy igenis vegyen sapkát.

A fiam egy éves lesz februárban, ő ideig-óráig tűri magán. De a kérdés alanya akár én is lehetnék, ugyanis ma bevásárlás után úgy toltam egy az autónkig, hogy nem tettem a fejére, mert már nyűgös és éhes volt, nem akartam azzal is hergelni és húzni az időt.

Gondolom a kérdés alanya sem nézné tétlenül, ha a gyerekei vacognának a hidegtől és kérnék a sapkát.

2017. nov. 30. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Még én is sapkát húzok pedig 23 éves vagyok.

Majd pont a 11 hós kislányomat viszem ki ilyen időben hajadonfőn.

Eszem megáll milyen kérdés ez..

2017. dec. 1. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Rajtam is van már sapka több mint egy hónapja.
2017. dec. 1. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!