Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Természetgyógyászatról vélemén...

Természetgyógyászatról vélemények, tapasztalatok? Folytatás lent.

Figyelt kérdés
Nem szeretnék vitát szítani tapasztalatokra lennék kiváncsi.2 éves gyermekem refluxos,állandó gyógyszereket szed.A gasztrós orvosunk szerint 2 éves korára kinövi.Viszont én azt veszem észre hogy nem hogy jobban lenne ,pedig 1 hónap múlva 2 éves,hanem megint emelni kellene a gyógyszeradagját.Elvittem természetgyógyászhoz,aki az állapotfelmérés után azt mondta hogy a mája meg van terhelve és a hasnyálmirigye sem úgy dolgozik ahogy kellene.A máján nem csodálkoztam 7 hónapos kora óta szedi a gyógyszereit.Kapott egy homeós bogyót amit adnom kell neki/Ferrum phosphorikum/,járunk még mellé kezelésekre is.Esetleg ha valaki volt már hasonló helyzetben vagy van ezzel kapcsolatban tapasztalata megköszönném ha leírná.
2010. jún. 1. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nagyon természetgyógyász meg az alternatív gyógyítás híve vagyok. Ismerek néhány alternatív gyógyítót (én is elkezdtem tanulni, de még eléggé az elején vagyok) Bp.-en, olyanokat, akik tényleg értik a dolgát, ha érdekel, adok elérhetőséget.
2010. jún. 1. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Bács-Kiskunban lakunk.Sajnos Budapest nekem nagyon messze van.De azért köszönöm.Szerinted akkor van rá esély hogy használni fog?
2010. jún. 1. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!