Ovodas koru gyermeketek ebredes utan kap otthon reggelit, vagy csak az oviban reggelizik?
Figyelt kérdés
Es miket kap otthon, ha eszik, hogy tudjon az oviban is etkezni?2017. nov. 6. 16:50
11/19 anonim válasza:
Off: 7-es, án is mindig úgy ittam gyerekként :) szép emlékek
12/19 anonim válasza:
Mindig eszik szendvicset, rántottát, melegszendvicset mikor mit csinálok vagy mit kér.
Az oviban nem nagyon eszik ott általában valami kencés dolog van, azért nem rajong :)
13/19 anonim válasza:
Felkelés után (7 óra körül) iszik 1,5 dl kakaót vagy macikávét és azzal elvan az oviig. 8-ra viszem, addig meg is éhezik. 8-tól 9-ig van reggeli (egész minőségi), ahol olyan dolgokat is megeszik, amit itthon hiába kínáltam az elmúlt 2 évben. Pl. ma vajaskenyeret evett. Eddig ki volt akadva, ha a kenyérre kentem valamit:)
A tervem az volt, hogy itthoni reggelihez szoktatom a gyerekeket, de inkább aludjanak. Majd suli előtt ráállunk.
14/19 anonim válasza:
Mindig felajánlom neki a reggelit itthon, hisz én is reggelizek. Melegszendvics, virsli, műzlis joghurt, rántotta, mikor mi van. Úgy a napok 60%-ában eszik itthon, de sokszor inkább csak gyümölcspürét vagy dörmit kér.
15/19 anonim válasza:
Nem, ébredés után fél órával már oviban van, csak ott eszik
16/19 anonim válasza:
Nem tud meg olyankor,max gyerekkavet isuik.. Fel 7-kor kel 7-kor bent vagyunk,folyamatos reggelizes van 7-kor mar pakolnak a dadusok eszik amikorr szeretne...
17/19 anonim válasza:
6kor kelnek, 6:40kor már indulunk oviba, 2deci kakaót isznak ébredés után és fél9kor kapnak reggelit az oviban. Hétvégén is úgy van, hogy ébredés után kakaó és rá 1-1.5 órára van reggeli.
18/19 anonim válasza:
Igen, mindig reggeliznek. Általában kakaós csigát, vagy vajas kiflit szalámival, paradicsommal, ilyesmit. 8-ra érünk az oviba, 9 körül van ott reggeli.
19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2017. nov. 7. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!