Valaki volt már ilyen helyzetben? A húgom mániás evő?
Értem, szóval ti eldöntöttétek,hogy nem autista. -_-
pedig ziher, hogy az.
4 pedagógus meg egy orvos...
Sokszor több neurológus és neuropszichológus (azok, akiknek ez a szakterülete) se tudja eldönteni, valamint általában befektetéssel vizsgálják (1 hét kórházban), annyira nem "ránézek és tudom" dolog ez.
Vizsgáltasd ki autizmusra. Óvónő annyira kompetens ebben, mint a segédmunkás az építészetben.
Egy orvos
A pedagógus (még akkor sem ha 4) és a védőnő nem orvos. Nincs kompetenciája betegségeket diagnosztizálni.
Ha pedig attól félek mániákus evő a gyerekem nem tömöm este-reggel muffinnal, ha azt írod mindent megeszik miért nem kap valami normális kaját?
Aki egyáltalán nem kommunikál ahogy írtad, hogy lehet cserfes?
Kedves Kérdező!
Annak ellenére hogy szerintem is autista,vizsgáltassátok ki többféle kényszer evésre.Van pl prader-willi szindróma,akik szó szerint halálra ennék magukat mint ahogy írod.Óvónő,védőnő,háziorvos ehhez kevés,vigyétek SZAKEMBERHEZ.
Ha az evésre koncentrálunk-gasztroentorológus látta már?
Laborja rendben van? Cukor, vas?
Tápláló, vitamindús étel mellett is folyamatosan éhes? Mert a kakaó, sütemény meg a főtt tészta után én is hamar éhes vagyok.
Napi ötszöri étkezés és kellő mennyiségű víz megvan?
Cukorfüggő.
Ennyi, nem kell neki muffint meg kakaót - é eyéb édes szarokat - adni.
Hisztizni fog, de legalább megszűnik a függősége.
Mellesleg a muffintól fél perc alatt ismét éhes lesz.
De szerintem is autista, nem kommunikál, ragaszkodó, etc.
A pedagógus és a védőnő szava ez esetben SEMMIT nem ér, mert nem orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!